امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد و دل های گیمری (مقاله)
نقل‌قول: وجود چند شخصیت تو یه بازی چیز جدیدی نیست.
پایان های مختلف هم چیز جدیدی نیست.
سرگرمی های متنوع هم تو نسخه های قبلی بود. اینجا متنوع تر شده.
سی جی هم لب ساحل و روی آب و زیرآب میرفت.

مهمتر از همه من نظر قطعی ندادم و گفتم چون بازیش نکردم، نظر قطعی نمیدم.
داداش پس نمیخواد بازیش کنی، با این حساب GTA V خیلی چرته، همینطوری الکی اومده متای 97 گرفت و در مراسم VGX لقب GOTY گرفت!!! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] باور کن اینا گاون، مست کرده بودن اومدن گفتن GTA V بهترین بازی سال 2013 شده... بیخیال همش قدیمیه، تکراریه... یادت نیست توی جی تی آی پنج با سی جی همه این کارارو می کردیم؟! [img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
[تصویر:  14524140361477914331_Mortal%20Kombat%20Sign.jpg]
پاسخ
(04-27-2014, 08:39 PM)'Matin Mafia' نوشته است:
نقل‌قول: وجود چند شخصیت تو یه بازی چیز جدیدی نیست.
پایان های مختلف هم چیز جدیدی نیست.
سرگرمی های متنوع هم تو نسخه های قبلی بود. اینجا متنوع تر شده.
سی جی هم لب ساحل و روی آب و زیرآب میرفت.

مهمتر از همه من نظر قطعی ندادم و گفتم چون بازیش نکردم، نظر قطعی نمیدم.
در مراسم VGX لقب GOTY گرفت!!! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] باور کن اینا گاون، مست کرده بودن اومدن گفتن GTA V بهترین بازی سال 2013 شده... بیخیال همش قدیمیه، تکراریه... یادت نیست توی جی تی آی پنج با سی جی همه این کارارو می کردیم؟! [img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

توی اینکه Gta 5 شاهکاره هیچ شکی نیست ولی بهترین بازی سال 2013 نشد
The Last Of Us بهترین بازی سال 2013 شد
من که هیچ ولی فکر نکنم حتی توی ایران گیمری وجود داشته باشه که انتخاب های VGX یا VGA سابق رو قبول داشته باشه
پاسخ
آقايون به GTA V الكي توهين نكنيد خب اگه كنسول نداريد چرا the last of us رو سپر نميكنيد ؟ كدوم بازي توش هم از جيمز باند صحبت كرده بود هم از سفينه و زامي تا روح و پا گنده و اقيانوس گردي و جت سواري يا اينترنت موبايل و... كه gta v كرده بود ؟ شما كدوم بازي رو ديديد كه hollywood توش باشه ؟ ولي واچ داگز هم بد نيست ميتونه متاي هشتاد و پنج رو بگيره ولي بالاي ٩٣ رو بايد تو خواب ببينهچون هك موقعي مزه ميده كه خودت برنامه نويسي كني نه يه دكمه بزني يه دفه زرتي دو تا چراغ قرمز بشه سبز 
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  (شیوه ای جدید در مقاله نویسی)Battlefield-vs-Call of duty one.aiden 13 5,519 04-11-2020, 02:39 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  [مقاله] هیولاها دیگر زیر تخت نیستند… | نقد و بررسی بازی Sea of Solitude White Beard 0 1,361 08-25-2019, 11:05 PM
آخرین ارسال: White Beard
  [مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) White Beard 0 1,546 08-24-2019, 11:03 PM
  [مقاله] ماجراجویی ادامه دارد | هر آنچه که دوست داریم در Uncharted 5 ببینیم White Beard 0 1,211 08-13-2019, 06:14 AM
  مقاله های 3ریالی| بدبختی های یک گیمر sir x 8 4,074 07-14-2017, 02:32 PM
آخرین ارسال: sir alex

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان