06-24-2019, 09:44 PM
دلیل غیبت بازی Fable 4 در مراسم E3 2019 از زبان فیل اسپنسر
برخلاف شایعاتی که از بازی Fable 4 پیش از مراسم E3 2019 شنیدیم، هیچگونه خبر و نمایشی از آن را مشاهده نکردیم. اکنون فیل اسپنسر (Phil Spencer) در این رابطه توضیح میدهد.
زمانی که شایعات مختلفی در رابطه با بازی Fable 4 منتشر شدند، کمتر کسی بود که تصور میکرد در مراسم E3 2019 شاهد آن نباشیم. شایعات، خبر از سفر در زمان، جهانهای مختلف و مواردی میدادند که هواداران این سری مدتها منتظر آنها بودهاند؛ پس غیبت این بازی در طی مراسم E3 2019 قطعا ناامید کننده بود. امروز آقای فیل اسپنسر در رابطه با عدم معرفی این بازی صحبت کردند و به نظر میرسد که برای مطلع شدن از اخبار مربوط به این پروژه باید زمان نسبتا زیادی را منتظر بمانیم.
اسپنسر بیان کرد که قصد دارد زمانی این بازی را به صورت رسمی معرفی کند که تیم سازنده کامل باشد و دقیقا بداند که قصد دارد چه چیزی را بسازد. او همچنین به بازی Marvel MMO اشاره کرد و بیان کرد که نمیخواد سرنوشت بازی Fable همانند عنوان مذکور باشد.
نقلقول:من به صورت اختصاصی در رابطه با Fable 4 صحبت نمیکنم، ولی باید هر عنوانی را زمانی معرفی کنیم که تیم سازنده دقیقا به وظایف خود آگاه باشد و هدف مشخصی را دنبال کند. من از مراسم E3 2019 راضی بودم…منظورم این است که خب ما ۶۰ بازی را نمایش دادیم و این فوقالعاده است. عناوینی که نمایشی را به خود اختصاص ندادند نیز در آینده ساخته خواهند شد…من به شما قول میدهم.
به نظر میرسد تا زمانی که اکسباکس آمادهی اعلام تاریخ انتشار بازی و البته نمایشی از گیمپلی بازی Fable 4 نباشد، آن را معرفی نمیکند. در اصل، این قضیه ممکن است که بسیار خوب و به نفع همهی بازیبازان باشد. اگر انتظار بیشتر برای یک بازی به معنای محتوای بیشتر، عمیقتر و جالبتر است، پس فکر نمیکنم کسی وجود داشته باشد که با این انتظار مشکلی داشته باشد.
هنوز هیچگونه اطلاعات مشخصی در دست ما قرار ندارد و تنها میدانیم که امکان دارد بازی Fable 4 توسط استودیوی پلیگراند گیمز (Playground Games) در دست توسعه باشد.