01-12-2017, 02:45 AM
نکتهی مهمی که همیشه در کارهای هیدئو کوجیما به چشم میآید، ترکیب عناصر و سینما و بازیهای ویدئویی است. همچنین این کارگردان کاربلد، در عنوان جدید و مرموز خود با نام Death Stranding، بازیگران معروف و بزرگی از سینما و تلویزیون را به کار گرفته است که میتوان از بینشان، نورمن ریدس و مدس میکلسن را نام برد.
طبق گفتهی کوجیما، نورمن ریدس که بیشتر برای بازی در سریال The Walking Dead شهرت دارد، در Death Stranding شخصیت متفاوتی خواهد داشت و جلوهای جدید از آن به نمایش گذاشته خواهد شد. این کارگردان خلاق در گفت و گو با وبسایت Sugoi Japan، چنین گفته است:
نقلقول:واقعا سخت است که برای تجربهی بازی جذابی مانند Death Stranding با چنین شخصیتهایی صبر کنیم و باید ببینیم که این دفعه، کوجیما چه میکند و چه عنوان فوقالعادهای را ارائه میدهد.من میخواستم توسط اولین تریلر Death Stranding، با گریه و بچهی در دست نورمن ریدس، جلوهای متفاوت از او را به نمایش بگذارم. بیشتر مردم او را با نقش Daryl در سریال The Walking Dead میشناسند ولی با این حال، این بار نورمن… لخت شده است! شما فکر نمیکنید که مدس میکلسن در تریلر دوم بازی بسیار عالی و جذاب بود؟ من که مدس را دوست دارم و روزانه یکی از فیلمهایش را تماشا میکنم!
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#