موضوعها: 97
پلتفرم های شما:
مرسی، امیدوارم با کمک دیگر نویسندگان ارشد، بتونم به پیشرفت تالار کمک کنم.
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
wow!!! تگ گرفتم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] خیلی ممنون از آقای خردمندی و تبریک ویژه به دوستان ارشد و کسانی که مثل من تگ رو گرفتند. تبریک ویژه به همه.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
آبی شدم رفت[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
یک تبریک ویژه و انحصاری برای آقا مرتضی (اسپارتاکوس) که انجمن بخاطر ایشون نظم خاصی گرفت. تبریک شدید به ایشون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بعد سوالی داشتم. سرگروه مبتدی ها کدوم استاد هستن؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
تبریک میگم به همه دوستانی که تگ گرفتن،امیدوارم تو کارشون موفق باشن[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]رنگ تگ نویسنده های ارشد هم بسیار زیباست[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
امیدوارم پشتوانه های خوبی برای گیمفا باشن[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
یه تشکر و خسته نباشید هم به آقای خردمندی می گم بابت تلاش ها و بررسی های دقیقشون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 155
پلتفرم های شما:
تبریک به همه کسانی که تگ گرفتن. (:
امیدوارم کسانی که نتونستن توی این دوره موفق بشن٬ در دوره های بعد با تلاش بیشتر بتونن تگ بگیرین. [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
به خدا من از اسپارتاکوس می ترسم شعار اسپارتا کوس هر روز بزرگتر از دیروز[img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
در هر حال ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
به همه هم واسه زحمت هایی که کشیدن و تونستن تگ بگیرن تبریک میگم[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 60
پلتفرم های شما:
من هم به نوبه ی خودم به همه عزیزانی که تونستن تگ بگیرن تبریک میگم انشاا... بقیه کاربرا هم تلاش خودشونو بکنن تا برای دوره بعدی بتونن تگ رو بگیرن.
موضوعها: 46
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
- Playstation 4
منم همینجا به همه کسانی که تگ گرفتن وبه خودم تبریک میگم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] وامیدوارم همه بیشتر تلاش کنند تا فروم خیلی فعال تر بشه
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
جا داره منم به همه ی کسایی که تگ گرفتن تبریک بگم و امید وارم تو کارشون موفق باشن .[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
کسایی که موفق نشدن نامید نشید فقط تلاششون رو بیشتر کنید تا دوره بعد شانس بیشتری داشته باشید. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
ممنون از همه زحمات مدیر های سایت [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Seize the day or die regretting the time you lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over
Avenged sevenfold - Size the day
موضوعها: 0
ضمن تبريك به همه مخصوصا آقا مرتضي.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ميگم چرا اومدم تو تالار ديدم همه جا رنگ و وارنگه نگو همه تگ گرفتن.[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] مخصوصا Spartacus كه ديگه چشممون به اون رنگ سبز فسفري جيغ ([img]images/smi/s0 (5).gif[/img]) عادت كرده بود يهو ديديم قرمز شده جا خورديم![img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]