05-26-2016, 12:48 PM
(آخرین ویرایش: 05-26-2016, 01:04 PM، توسط King noting.)
ناراحتی دیوید هیتر از نبودن در نقش اسنیک، پس از معرفی Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain همواره در رسانهها مطرح شدهاست. با این حال هیتر در مصاحبهای با مجله فوربز اعلام کرد که از کوجیما ناراحت نیست.
نقلقول: چیزی که طرفدارها نمیدانند این است که من هیچوقت با کوجیما کار نکردهام. مسلما من او را دو یا سه بار ملاقات کردهام. او دو بار در طول 15 سال به جلسات ضبط سر زد و یک بار هم او را در مراسمی برای اهدای جوایز ملاقات کردم. کوجیما زیاد به ظبط نسخهی انگلیسی بازی اهمیت نمیداد و توجه خاصی به ظبط نسخهی انگلیسی نداشت. اینطور نیست که من از او بیزار باشم در واقع من اصلا این فرد را نمیشناسم.علاوه بر این هیتر اعلام کرد که کونامی برای ساخت نسخهی بعدی متالگیر به او پیشنهادی نداده است.
نقلقول: کونامی هنوز با من برای نسخهی جدید متالگیر ارتباط برقرار نکرده است. در واقع من اصلا با کونامی حرف نزدهام. من به کار خودم مشغول هستم و از آنجایی که تبلیغات فورد موفق بودند فکر میکنم که شاید هنوز رابطهای ارزشمند بین ما وجود داشته باشد. من از سیا.ستهای داخلی آنها دربارهی کوجیما و متالگیر اطلاعی ندارم و با کسی در کونامی دربارهی صداپیشگی در متالگیر صحبت نکردهام.
بر اساس گذارشات منتشر شده کونامی در فکر ساخت نسخهای جدید از متالگیر میباشد و در حال استخدام افراد برای توسعه بازی میباشد.
شما میتوانید تبلیغ جالب فورد را از اینجا تماشا کنید.
Freedom is another word for one more way to be a slave