06-05-2019, 10:34 PM
رئیس پلیاستیشن: اطلاع نداریم که آیا پلیاستیشن ۵ آخرین کنسول ما خواهد بود یا نه
به نظر میرسد که حتی رئیس بخش پلیاستیشن نیز از ادامهی راه این کنسول و به کلی نسل کنسولهای فیزیکی اطلاع کاملی ندارد.
در چند ماه اخیر، صنعت بازیهای ویدئویی به سمت و سوی استریم تمایل پیدا کرده است که همین مورد باعث میشود آیندهی کنسولهای فیزیکی اعم از پلیاستیشن و اکسباکس در هالهای از ابهام قرار بگیرد. رئیس بخش پلیاستیشن در رابطه با این موضوع چنین بیان کرده است:
نقلقول:من در سال ۲۰۱۲ به حرف آدمهای باهوش و مستعدی گوش دادم که تقریبا موافق بودند که پلیاستیشن ۴ با شکست روبرو خواهد شد. دلایل زیادی برای مخالفت با آنان نداشتم، ولی به کلی و با تمام وجود به پلیاستیشن ۴ ایمان داشتم. اکنون نیز کاملا به نسل بعد امید داشته و به آن ایمان دارم. ولی بعد از آن، چه کسی میداند که با چه روبرو هستیم؟ یک مکانیزم ابری و استریم؟ احتمالا! با این حال نمیتوان به خوبی در این رابطه پیشبینیهای لازم را انجام داد. من از آیندهی کنسولها خبر ندارم، ولی اگر داشتم هم به شما نمیگفتم! [با خنده]
قطعا هم برای رئیس پلیاستیشن و هم سونی مهمترین عامل آن است که شرکت و برند مذکور، پیشرفت کند. با این حال صنعت بازیهای ویدئویی با سرعتی اعجابانگیز در حال پیشرفت است و تصور آینده بسیار سخت است. کافی است ۲۵ سال پیش را نگاه کنید تا متوجه شوید که در این زمان کم چه شرکتهای بزرگی پا به این عرصه گذاشتهاند و اکنون چقدر موفق هستند. در این صورت، ۲۵ سال آینده را چه کسی میتواند پیشبینی یا تصور کند؟