بهتره باشگاه بیلیارد بزنی [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
جدا از شوخی باید فضای مغازه هم توجه بکنی و دکراسیون (منظورم طور چینش هست)
تا زمانی که کنسول های نسل هشتمی هک نشدن اصلا سمتشون نرو !
بعد باید به سطح دانش کسای که دارن بازی می کنن هم توجه کنی!
به نظر من خوبه که هم pc های low-end PC (به قول میلاد[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) باشه هم ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 !
بعد نگاه کن فروشگاه کوچیکی هم داشتن خیلی خیلی ایده خوبی هست[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بعد دیگه کسی نمیاد the last of us و infamous بازی کنه که ! همه یا wwe یا fifa می زنن با کانتر !( من خودم nba2k)
کلا موفق شدن تو گیم نت کار راحتی هست !
چیزی که از همه ی اینها خیلی مهم تره اخلاق و رفتارت ( یا هر کسی که می شینه پای دَخل[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) و حوصله داشتن هست و اینکه باید روت خوش باشه با بچه-مچه ها رفیق بشی و کلا انرژی داشته باشی
امیدوارم موفق باشی
جدا از شوخی باید فضای مغازه هم توجه بکنی و دکراسیون (منظورم طور چینش هست)
تا زمانی که کنسول های نسل هشتمی هک نشدن اصلا سمتشون نرو !
بعد باید به سطح دانش کسای که دارن بازی می کنن هم توجه کنی!
به نظر من خوبه که هم pc های low-end PC (به قول میلاد[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) باشه هم ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 !
بعد نگاه کن فروشگاه کوچیکی هم داشتن خیلی خیلی ایده خوبی هست[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بعد دیگه کسی نمیاد the last of us و infamous بازی کنه که ! همه یا wwe یا fifa می زنن با کانتر !( من خودم nba2k)
کلا موفق شدن تو گیم نت کار راحتی هست !
چیزی که از همه ی اینها خیلی مهم تره اخلاق و رفتارت ( یا هر کسی که می شینه پای دَخل[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) و حوصله داشتن هست و اینکه باید روت خوش باشه با بچه-مچه ها رفیق بشی و کلا انرژی داشته باشی
امیدوارم موفق باشی