02-27-2014, 10:41 PM
(آخرین ویرایش: 02-27-2014, 10:46 PM، توسط van helsing.)
(02-27-2014, 09:24 PM)'Tidus' نوشته است: ممنون از نظراتتون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]فکر نمی کنم بتونی بتلفید و کال آف دیوتی رو جایگزین کانتر کنی تو ایرن!هیچ کس نمیتونه.البته نظر منه.
من زیاد بازیای اکشن رو نزدم! یعنی اصلا بازی نمیکنم!
بازی مثل battle field یا cod شبکه میشه؟ میخوام اگه بشه جای کانتر رو بگیره و به نظرم باعث جذب بیشتر مشتری میشه.!درسته؟
xbox one & ps4 رو که یه خط گنده! روشون بکشید که نه سرمایه هست نه آدمش که بدونه چیه!اینجا فقط بولوف میزنن!تازه پارسال ps4 خریدن![img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
به نظرتون cpu رو cori3 بگیرم یا برم رو 8000 و ....!؟
بازیای جدید که میان طلبه دارن؟ یا فقط شبکه؟
مغازه هم جای خوبیه.
برا شروع 8 تا سیستم چطوره؟
برنامه برا مدیریت گیم نت چی پیشنهاد میدید؟
شما چه سیستمی پیشنهاد میدید؟
برا شروع 8 تا سیستم خوبه و نیازی نیست Core i3 بگیری یه Pentium g3220 بگیر بازدهش خیلی نزدیک به Core i3 هست.اگه میخوای بتلفیلد و ... که سنگین هستن رو رواج بدی یه Gt 640 یا HD 7750 یا نهایتا GTX 650 بسه ولی اگه نمیخوای اینکارو بکنی پس یه GT 630 کافیه با 2 یا 4 گیگ رم باس 1333 [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]بیشتر هم بازی های شبکه طرفدار دارن.
من یه ایده جالب هم دارم:اگه مجوز داشته باشی میتونی مسابقات برگزار کنی و از سراسر شهر شرکت میکنن مثلا مسابقات PES .فردا توی اراک مسابقات PES هست مثلا.ولی یه چند تا از دئستام میخواستم اینکارو کنن که فهمیدن یه نفر که مجوز داره مثلا یه صاحب کافی نت هم باید باهاشون باشه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]