موضوعها: 0
(08-29-2012, 01:26 PM)RANDY نوشته است: چه بازیه مسخره ای منم توش گیر کردم بعد پاک کردم وقتی عنکبوت رو می کشی معلوم نیست باید چیکار کنی
بازی حرف نداره منچ نیست که تاس پرتاب کنی و تموم بشه
باید می رفتی روی نقشه و بعد space رو میزنی بعد اون شکل 4 گوشه رو می بردی روی Gate ی که نزدیکه Lord of bones هستش و بعد اون Enter و Yes رو می زدی
(08-29-2012, 01:12 PM)pax_hamid نوشته است: آقا سلام من آخر چپتر 12 گیر کردم وقتی می زنمش (منظورم همون The Wailing Host هستش ) بعده اینکه استخونا رو هم نبود می کنم اونقدر باید بزنمش تا بازم سرش رو خم کنه؛ از اونجا به بعد هر چی می زنم خونش پر می شه ؟
توی راهنما هم نوشته بود یه چیزی ظاهر می شه که باید بزنیش ولی اون کاور آهنی رو پیشونیش نمیوفته یا اینکه چیزی ظاهر نمیشه
فقط یه چیزه قرمز رنگ رو سرش میاد که نمیدونم باید کدوم دکمه رو بزنم ؟
همه راهنماها واسه XBOX هستش
کسی میتونه کمک کنه ؟ 41:41:41:please
یافتم یافتم بالاخره یافتم
باید دکمه E رو می زدم تا فینیشر بزنه
سلام اقایون من تو غار که عنکبوترو می کشم گیر کردم بعد از اون که اون روح سومیرو می کشی باید چیکار کنی 10 بار فتمو برگشتم راهش معلوم نیست کجاست اگه کسی اونجاشو رد کرده لطف کنه منو راهنمایی کنه
41:
38:
موضوعها: 55
پلتفرم های شما:
جواب این سوال هست ارسال 21 توی همین صفحه
از xbox چه دکمه ای رو باید بزنی:
74:اگه می شه یکم بیشتر راهنمایی کنید
29:
منم همینجا گیر کردم موقعی که اون سنگرو با بمب ازاد می کنی معلوم نیست باید چیکار کنی می خوای از پله ها بری بالا بهت اجازه نمیده اگه کسی این قسمتو رد کرده لطف کنه یه راهنمایی بکنه
41:
29:
یعنی برو رو خود سنگ مجسمه شم دیگه؟
موضوعها: 55
پلتفرم های شما:
روی سنگ تبدیل به دو تا شو بعد سنگ رو که مجسمه روشه ببر اونور در بعد تبدیل به یکی شو.