(10-03-2015, 11:22 PM)ERFAN RP نوشته است:(10-03-2015, 11:08 PM)Dead_keeper نوشته است:(10-02-2015, 12:20 PM)Dead_keeper نوشته است: سلام دوستاندوستان لطفا یکی جواب بده دیگه من هنوز اونجارو گیر کردم...ای بابا...ممنون
من الان مرحله 34 که اسمش back up back down هست رو تموم کردم ...دیگه هیچ مرحله ای بم ندادش... چیکار کنم?تویه side up list یه مرحله رد رنگ هستش که تویه عکس زیر معلومه
مرحله 144 فرعی هستش ...باید اونو رد کنم ?چجوری ؟اصن باید چیکار کنم من میرم اونجا همه رو هم میکشم همه جا رم میگردم ولی هیچی پیدا نمیکنم .!!!!!! میشه راهنمایی کنید لطفا ...اگه میشه سریع تر
تویه اونجا جسد man on fire رو باید چیدا کنی.جاشم تو محوطه باز همون وسط هستش با یکم دقت راحت میشه پیدا کرد بعد جسد رو فولتون کن بعد یه کات سین نشون میده.برای باز شدن مراحل جلوترم همه ی مرحله هایrescue wandering mother base soldiers رو انجام بده
سلام
دوستان من مرحله 34، extreme back up,back down، رو تموم کردم، اومدم تو mother base، دمو رو دیدم، دمو تموم شد و الان تو mother base هیچ کس نیست، جیپ نیست، مرحله 35 باز نیست، رو مراحل قبلی یا مراحله جانبی که کلیک میکنم این پیغام رو میده area of operations is different. accept mission from the aerial command center، نمیتونم با کمک idroid هم هلی کوپتر رو بیارم تا سوارش بشم. چه کنم؟ توروخدا راهنمایی کنید. 3 روزه دارم اینترنتو زیر و رو میکنم
(10-16-2015, 02:48 PM)ALI-UNCHARTED 4 نوشته است:(10-16-2015, 02:38 PM)Venom snake نوشته است: آقایون بعده اپیزود 46 مرحله اصلیه دیگه ای هم هست؟ بعد از تموم شدن مرحله 46 بازی کرش میکنه.
اگه کسی سیو بعد از اون مرحله رو داره خوش حال میشم بزاره
خیر بازی توی اپیزود 46 تموم میشه
سلام
دوستان من مرحله 34، extreme back up,back down، رو تموم کردم، اومدم تو mother base، دمو رو دیدم، دمو تموم شد و الان تو mother base هیچ کس نیست، جیپ نیست، مرحله 35 باز نیست، رو مراحل قبلی یا مراحله جانبی که کلیک میکنم این پیغام رو میده area of operations is different. accept mission from the aerial command center، نمیتونم با کمک idroid هم هلی کوپتر رو بیارم تا سوارش بشم. چه کنم؟ توروخدا راهنمایی کنید. 3 روزه دارم اینترنتو زیر و رو میکنم