به نام خدا
با سلام خدمت دوستان گیمفایی
در این تاپیک قصد دارم هر هفته 6 اهنگ با موضوع موسیقی بازی ها برای نظر سنجی بگذارم . و دوستان گیمفایی به موسیقی مورد نظر خود رآی دهند.
نحوه ی کار :
چون اوایل کار تاپیک هست اولش خودم موسیقی ها رو برای رآی دادن قرار میدهم. وقتی کمی از عمر تاپیک گذشت( تقریبا یک هفته) و اگه خدا بخواد استقبال شد.بنده 10 اهنگ انتخاب میکنم و به پنج نفر در کاربران گیفا ( اکثرا کاربران فعال و عضو مدیریت سایت)می فرصتم. و اون دوستان لطف می کنند و از بین این 10 موسیقی که برایشان ارسال کرده ام 6 موسیقی را انتخاب میکنند. و به بنده اعلام می کنند و بنده با گرفتن میاگین نظر پنج نفر اون 6 موسیقی را برای نظر سنجی می گذارم.
حلا دوستانی که علاقه مند هستند میتوانند اگر موسیقی مد نظر دارند به بنده اعلام کنند تا من اون موسیقی را هم در دستور کار قرار دهم و هر وقت اون موسیقی موافقت داوران را جلب کرد. برای نظر سنجی قرار خواهد گرفت.
اخر هر دوره هم میزان رآی موسیقی ها در تاپیک اول گذاشته میشود.
بعد از گذشت 4 دوره ( 4 هفته)نظر سنجی برای 4 برنده ی دوره ی قبل گذاشته می شود که به آن می گوییم برنده ی "ماه".
نکته : برای راحتی کار لینک دانلود اهنگ های داخل نظر سنجی برای دانلود در تاپیک اول گذاشته می شود و بعد از نظر سنجی لینک ها حذف می شوند . هر کاربر می تواند 2 موسیقی برای هر نظر سنجی را انتخاب کند.
قوانین :
بهم توهین نکنیم.
بقیه چیزا هم ازاد.
...............
لینک اهنگ های اولین دوره نظر سنجی:
Asssassin's Creed Brothehood
Prototype
Just Cause 2
Gears of War 3
Watch.Dogs
Final Fantasy XIII
با تشکر از شما دوستان گیمفایی