امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زندگی در مرگ/نقد و بررسی شبگرد:طلوع تاریکی
ممنون مقاله مختصر و مفیدی بود.والا به نظر بنده اگه شبگرد رو کلا و با توجه به بازی های دیگه مقایسه کنیم، حرف بعضی از دوستان کاما درسته که یکم تو نمره دهی زیاده روی شده ولی اگه بخواهیم عادلانه نظر بدیم و این بازی رو با بقیه بازی های ایرانی مقایسه کنیم نمره دهی شما کاملا عادلانه و درست بود.ممنون بابت مقاله زیباتون 113
ای کاش زندگی هم "Trainer" داشت! 63
پاسخ
(03-18-2015, 06:09 PM)Erfan-Wh نوشته است: دوستان خیلی خوب میشد اگر بجای ایراد گرفتن از مقاله، اون رو فقط بخونید و در مورد بازی نظر بدید

متاسفانه چیزی که در انجمن باب شده اینه که وقتی نویسنده ای مقاله ای رو منتشر میکنه، چون در فروم منتشر شده همه میان ذره بین میندازن تا مشکل بگیرن از مقاله! 
نویسندگان عزیز مقالات رو منتشر نمی کنند تا افراد حرفه ای بیان و مشکلاتش رو لیست کنن، بلکه برای خوندن مخاطب ها هستش
مطمئن باشید این مشکلات نگارشی ریز به ریز و تا جایی که لازم باشه به نویسندگان ارائه میشه 

اسپویل داستانی هم در هیچ مقاله ای (بدون قرار گیری هشدار اسپویلر) پذیرفته نیست

اونجوری که اینجا می شد اسپم کده
مطلب در فروم منتشر شده و هر کسی حق داره نظر بده
دوستان اشکال می گیرن باعث می شه نویسنده انگیزه بگیره و اشکالاتش رو تکرار نکنه
خب ما کار شما رو راحت تر می کنیم
این بحث ادامه ندید، تا کارمون به گیس و گیس کشی نرسه
با تشکر
پاسخ
به نظر میرسه تو نوشتن عجله کردید چون ایراداتون عجیب غریبن!!!
[تصویر:  STALKER_2.jpg]
پاسخ
ممنون مقاله مختصر و مفیدی بود.والا به نظر بنده اگه شبگرد رو کلا و با توجه به بازی های دیگه مقایسه کنیم، حرف بعضی از دوستان کاما درسته که یکم تو نمره دهی زیاده روی شده ولی اگه بخواهیم عادلانه نظر بدیم و این بازی رو با بقیه بازی های ایرانی مقایسه کنیم نمره دهی شما کاملا عادلانه و درست بود.ممنون بابت مقاله زیباتون 113
ای کاش زندگی هم "Trainer" داشت! 63
پاسخ
کارت خوب بود افرین
ولی کمی ایراد داشت
ممنون
پاسخ
(03-18-2015, 06:20 PM)sir x نوشته است:
(03-18-2015, 06:09 PM)Erfan-Wh نوشته است: دوستان خیلی خوب میشد اگر بجای ایراد گرفتن از مقاله، اون رو فقط بخونید و در مورد بازی نظر بدید

متاسفانه چیزی که در انجمن باب شده اینه که وقتی نویسنده ای مقاله ای رو منتشر میکنه، چون در فروم منتشر شده همه میان ذره بین میندازن تا مشکل بگیرن از مقاله! 
نویسندگان عزیز مقالات رو منتشر نمی کنند تا افراد حرفه ای بیان و مشکلاتش رو لیست کنن، بلکه برای خوندن مخاطب ها هستش
مطمئن باشید این مشکلات نگارشی ریز به ریز و تا جایی که لازم باشه به نویسندگان ارائه میشه 

اسپویل داستانی هم در هیچ مقاله ای (بدون قرار گیری هشدار اسپویلر) پذیرفته نیست

اونجوری که اینجا می شد اسپم کده
مطلب در فروم منتشر شده و هر کسی حق داره نظر بده
دوستان اشکال می گیرن باعث می شه نویسنده انگیزه بگیره و اشکالاتش رو تکرار نکنه
خب ما کار شما رو راحت تر می کنیم
این بحث ادامه ندید، تا کارمون به گیس و گیس کشی نرسه
با تشکر

نه عزیز، مگه اینجا میدون جنگه؟
ما بر اساس برنامه های خاصی داریم تیم تحریریه رو می بریم جلو و گاهی این اشکالات انگیزه دهنده شما باعث میشه تداخل در این چرخه پیش بیاد
و تخصص هم در اینجا مطرحه
ما هم با نویسنده ها صحبت داریم و فکر میکنم زیاد از این روال خوششون نیاد
من منظورمو رسوندم و به هر حال هرکسی آزاده نظر بده و انتقاد کنه، اما احتیاجی بهش نیست
موفق باشید
پاسخ
نقد دارای مشکلات خیلی زیادی هست که در زیر بهش اشاره می کنم :

- به این جمله ای که نوشتی دقت کن
نقل‌قول: این صنعت به یکی از بزرگترین و مهمترین رکن سرگرمی در جهان تبدیل شده است.

اومدی اول جمله گفتی یکی از یعنی تعداد زیادی رکن داریم ولی بعدش به جای اینکه بیای کلمه ی جمع بنویسی مثل ارکان اومدی مفرد نوشتی که کلا مفهوم جمله ات رو برده زیر سوال

- شیوه ی به کار بردن تمامی علائم نگارشی در متن غلطه. علائم نگارشی باید به کلمه ی قبل از خودشون چسبیده و با بعدی یک فاصله داشته باشن.

- نقد داستان باید به گونه ای نوشته بشه که توش چیزی تا حد امکان اسپویل نشی و این اصلی ترین هدف تو نقد داستان هست که شما رعایت نکردی. عملا با نوشتن اینکه اسپویل تو این بخش صورت می گیره مخاطب رو از خوندن و فهمیدن سطح داستانی بازی محروم کردی که به مقاله ی خودت ضربه میزنه.

- بعضی از غلط های املایی واقعا نوبرانه هست. :exclamation: :exclamation: :exclamation:  والا من نمیدونم از یک تا حالا شروع رو شروه می نویسن. حتما قبل از انتشار مقاله یکبار اون رو چک  و کاملا ویراستاری کنید تا اینگونه اشتباهات درش دیده نشه.

- این جمله هم از لحاظ دستوری غلطه

نقل‌قول: و در حال پیشروی بود که در حین درگیری وسیله ارتباطی اش نابود می‎شود
ابتدای جمله اومدی فعل گذشته به کار بردی بعد 5 کلمه بعدش اومدی فعل مضارع به کار بردی. :huh: :huh: :huh:

- تو این جمله فعل است رو چه جوری حذف کردی ؟

نقل‌قول: تیراندازی در بازی به طرز قابل قبولی کار شده ( است )
نه میشه حذف به قرینه لفظی گرفته نه به قرینه معنوی

- باز هم تضاد مفهومی

نقل‌قول: یکی از نکات بسیار منفی این است محل های ذخیره بازی است که حتی می‎توان به آن ظالمانه گفت
دو بار در جمله فعل است که به کار بردی که فعل اول کلا در مفهوم جمله تضاد ایجاد کرده.

- همه ی پیشوند های فعلی (می) رو به فعل چسبوندی که کاملا غلطه.

- جمله ی آخر مقالت هم که واقعا اعتبار نوشته ات رو به کل زیر سوال برد :exclamation: :exclamation: :exclamation:  فرد اگه حتی برای اولین بار هم کلمه ای می نویسه باید اونقدر اعتماد به نفش داشته باشه که خودشو نبازه و نیاد بگه که اولین نقد عمرم بود.
[تصویر:  sgxkn2e1hxo6xwa6yjbm.jpg]
پاسخ
(03-18-2015, 07:21 PM)ali.7612 نوشته است: دوستان از همگی بابت بیان مشکلات ریز و درشت مقاله ممنونم.به نظرم به چند نکته درباره ی این مقاله اشاره کنم بد نیست.
1.من تمام این مقاله بجز مقدمه رو امروز صبح نوشتم و بر روی سایت گذاشتم که اشتباه بزرگی بود و حواسم به اشتباهاتم نبود.بزودی مشکلات رو بر طرف می کنم.
2.درباره ی نمره هم یک توضیح بدم:نمره رو بر اساس یک بازی ایرانی قرار دادم نه یک عنوان خارجی.چه بسا که اگه عنوانی خارجی بود نمره ی بالای 70 از هیچ سایتی کسب نمی‎کرد.
3.در مورد اسپویل داستان باید بگم:به نظر من کسی که نقد و بررسی یک بازی رو مطالعه می کنه یا بازی رو انجام داده یا امکان انجامش رو نداره،وگرنه میتونه پیش نمایش همون بازی رو بخونه.
4.sir x عزیز گیمفا حالا حالا ها منقرض نمیشه،پس وقت دارم.حتی اگه با سرعت 64kb/s پیش برم!!! 
باز هم از همگی متشکرم.انشالله در مقالات بعدی تمام نکات را رعایت و مقاله ای در شان گیمفا می‎نویسم.

یاد امضای یکی از اعضا افتادم، نوشته بود: وقتی می بری نیاز به توضیح نداری و  وقتی می بازی چیزی برای توضیح نداری S0 (1)
1- خب شما تا الآن چی کار می کردی! در ضمن تا جمعه یعنی 2 روز دیگه وقت داشتی.
2- ببین حق با توئه، ولی ( نمی خوام توهین کنم) اگه ما بازی های بد خودمونو با بازی های بدتر خودمون مقایسه کنیم، هیچ وقت پیشرفت نمی کنیم، پس باید با بازی های تراز اول جهان مقایسه بشه تا بتونیم پیشرفت کنیم.
3- والا منظورت رو نفهمیدم!
4- سرعت 64kb/s واقعا بالاست! من با سرعت 20KB/S میام تازه از خوش حالی به قول استاد خردمندی "کف و خون قاطی می کنم"
چرا همیشه می گوییم از فردا، از شنبه به بعد، در مقاله ی بعدی و ..... . شاید فردایی وجود نداشته باشد.
نتیجه ی اخلاقی: هیچ کس تنها نیست، همراه اول S0 (43)
پاسخ
نقد خوبی بود
موفق باشی
در سخت ترین شرایط بازی میکنم اما نمیگزارم سرنوشتم را بازی دهند
پاسخ
با تشکر از آقا عرفان به خاطر نظری که صفحه قبل دادن و نظری که میدم کلی هست
من نمی دونم چرا بعضی دوستان وقتی یه نقدی منتشر می شه مستقیم میرن سراغ نکات منفی ! این موضوع اگه در راستای کمک باشه کار بدی نیست ولی وقتی کم ارزش میشه  که فقط نیمه خالی لیوان رو نگاه کنین، دریغ از یه نکته مثبت یا یه تشکر ! طوری نمیشه اگه نکات مثبتی که اشاره می کنیم بیشتر از نکات منفی و ایرادات مقاله باشه . انگار برخی ( که امیدوارم هیچ کس نباشه و من اشتباه کنم ) آمادن تا یه نقدی منتشر بشه و بسم ا... بگردن دنبال نقاط ضعف! واقعا هیچ طوری نمی شه اگه مقاله ای البته به نظر شما مملو از ضعف هم باشه دنبال نکات مثبت باشین و اونا رو برجسته کنین و در کنار اون می تونین با یه لحن مناسب به نکاتی که در راستای کمک به نویسنده هم باشه اشاره کنید نه در راستای تخریب اون!!!
بعضی از دوستان انگار بالای ابرها سیر می کنن! این رفقای عزیز هم مثل شما هستن، اگه اول راهن بیشتر به تشویق و کمک احتیاج دارن تا  ... حالا بعضی دوستان  نوشته های خودشون ار نظر خودشون دیگه کامل کامل هست !!! و خودشون رو لایق این همه ایراد گرفتن می دونن! همه جا و داخل هر نقدی در هر سطحی احتمال هر اشتباه املایی، نگارشی و حتی محتوایی و ... وجود داره و هست و البته ممکنه خیلی از این ایرادات فقط  یه جور ایراد و نظر شخصی باشه .
کمی با دید مثبت نظر بدیم( خودم رو هم میگم) خیلی بهتر میشه و مطمئنا تاثیر نکاتی که در جهت کمک به بهتر شدن مقالات دوستان گفته میشه هم بیشتر خواهد شد .
یخورده  بیاییم رو زمین ببینیم چه خبره، ول کنیم اون آسمونها رو !
متشکر

[تصویر:  Last_Warrior.png]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,989 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,100 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,123 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,556 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,275 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان