امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زندگی PS3 بسیار طولانی خواهد بود
مدیران شرکت سونی بر این باورند که PS3 با وجود عرضه PS4 همچنان به زندگی خود ادامه خواهد داد. سونی ممکن است که معرفی کوتاهی از PS4 داشته باشد ولی Masaru Kato نمیخواهد که درگیر نسل آینده شود و همچنان بر ادامه زندگی PS3 باور دارد.

[تصویر:  f353_xl_Sony_PS3_SuperSli.jpg]

زمانی که از وی درباره سود مالی سونی از فروش بازی ها سوال شد وی اینگونه جواب داد:

تا کنون شش سال از عمر PS3 می گذرد من بر این باورم که این کنسول همچنان می تواند بر زندگی خود ادامه دهدو اکنون ما در وضعیتی نیستیم که بخواهیم بار دیگر پول خود را درگیر سخت افزار جدید بکنیم.

او پلتفرم بعدی را ستایش کرد ولی در مورد آن چیزی نگفت :

نکات زیادی در پلتفرم بعدی ما وجود دارد ولی من نمیخواهم که فعلا اطلاعاتی از آن منتشر کنم ما اکنون ما کار های زیادی با PS3 داریم.
محصولات سونی روبه کاهش هستند ولی بازار بازی ها به لطف PS3 بسیار داغ می باشد من همچنان امیدوارم که این پلتفرم به جلو حرکت کند.

منبع: http://www.nowgamer.com/news/1801378/ps3..._sony.html
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.

اینگمار برگمان
پاسخ
تصاویر ps4 وافعا شگفت انگیزه
ولی همچنان به ps3 امیدوارمConfused29:
ممنونConfused74:
 یاد گیمفای قدیم بخیر
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  SSD پلی‌استیشن ۵ سرعت تمام جنبه‌های بازی‌ها را افزایش خواهد داد White Beard 1 4,473 12-04-2020, 01:41 PM
آخرین ارسال: asarina
  شخصیت Toshiro Hitsugaya به بازی Jump Force اضافه خواهد شد White Beard 0 1,372 10-22-2019, 09:44 PM
آخرین ارسال: White Beard
  از به‌روزرسان جدید بازی Battlefield V فردا رونمایی خواهد شد White Beard 0 1,372 10-22-2019, 09:38 PM
  حالت آنلاین به بازی Pokemon GO اضافه خواهد شد White Beard 0 1,264 10-22-2019, 09:34 PM
  نسخه‌ی فیزیکی بازی Panzer Dragoon: Remake به‌زودی عرضه خواهد شد White Beard 0 1,223 10-22-2019, 09:31 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان