11-01-2015, 08:00 PM
Uncharted 4: A Thief’s End آهسته و آرام به افق نزدیک میشود. مدت کمی تا عرضه این بازی در ماه March 2016 باقی مانده و طبق صحبتهای آقای Robert Cogburn، سرپرست طراحی بازی، سکانسها و صحنههای هیجانانگیز و شگفت انگیزی انتظارمان را میکشند. برای دریافت اطلاعات بیشتر با وبسابت خبری، تحلیلی گیمفا همراه باشید.
Uncharted 4: A Thief’s End در ۱۸ مارچ سال ۲۰۱۶ برای PS4 منتشر میشود. انتظار سختتر و سختتر میشود.
منبع:dualsockers
در مصاحبهای که آقای Cogburn با PlayStation France انجام دادند، صحبتهای جالبی را درباره آنچارتد بیان کردند.
ابتدا از آقای Cogburn درباره لحظه محبوب ایشان در آنچارتدهای قبلی سوال شد:
نقلقول:نمیتوانم بگویم که صحنه محبوبم چه لحظهای است، اما میتوانم به شما خاطرهای در مراحل ساخت بگویم که مغز مرا منفجر کرد. یک روز، Kurt Margenau که یکی از سرپرستهای طراح ما در Naughty Dog است، سکانس سقوط هواپیما در قسمت سوم آنچارتد را نشان داد. او گفت:«بیا و یک نگاه به این بیانداز». او یک کنترلر به من داد و من آن سکانس را در یک تلویزیون کوچک روی میز او و بدون صدا بازی کردم.
کل آن سکانس، مغز مرا منفجر کرد. شاید الان بگویم که بهترین سکانس در آنچارتدهای قبلی، صحنه سقوط هواپیما در قسمت سوم آنچارتد است؛ اما صحنههایی در آنچارتد ۴ وجود دارند…(با لبخند و مکث) … من نمیتوانم هماکنون درباره آنها صحبت کنم، اما آنها بهشدت شگفتآنگیز هستند.
در نمایش گیمپلی بازی نیز شاهد صحنههای فوقالعادهای بودیم. مانند صحنه سواری جیپ یا صحنه موتور سواری. اما اینطور که معلوم است، باید منتظر سکانسهای بهتر و شگفت انگیز تر باشیم.
منبع:dualsockers
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#