02-04-2017, 03:22 PM
هیدئو کوجیما، بازی ساز افسانهای، در بخشی از صحبتهای خود در ایونت RTX Sydney در مورد قدرت فوقالعاده بازیهای ویدیویی و بازیهایش توضیحاتی را ارایه کرده است. او از خود و بازیهایش میگوید و بازیبازان را تشویق میکند که خودشان را با مسائل او درگیر نکنند بلکه خود را با بازیهای ایشان سرگرم نمایند.
آقای کوجیما حس میکند که هم قصه گویی و هم فناوریهای جدید برای ساخت بازیها لازم و مهم هستند. او احساس میکند که بازیهای ویدیویی این قدرت را دارند که از فیلمها، رمانها و سایر ارایههای دراماتیک پیشی بگیرند و او دوست دارد تا با وارد کردن فناوریهای جدید به بازیهایش، احساسات جدیدی را به بازیبازان بدهد.
ایشان همچنین در مورد احساسات شخصی خود در زمان حال صحبت کردند. کوجیما اشاره کرد که همیشه دوست دارد به آینده نگاه کند و به آن امیدوار باشد و گفت که در همین زمان در سال قبل، دوران سختی را میگذرانده است. کوجیما تنها عاشق این است که خلق کند و زمانی که در دنیای خلاقیت خود به شکل عمیق پیش برود، دوست دارد تا دنیا را خبردار کند.
آقای کوجما به صورت کلی به خوشحال بودن یا ناراحت بودن خود فکر نمیکند و وقتی مشاهده میکند که طرفداران و بازیبازان پشت او هستند و از تمام نقاط دنیا، پیش از عرضه بازی Death Stranding از او حمایت میکنند، به شدت احساس خوشحالی میکند. او به این خاطر میتواند بازی بسازد که طرفداران از او پشتیبانی میکنند. این موضوع به کوجیما قدرتی میدهد تا بتواند آن چیزی را که میخواهد خلق کند. خلق کردن یک چیز، او را خوشحال میکند و با توجه به این دید، او هم اکنون خوشحال و خرسند است و تا زمانی که بتواند به خلق کردن ادامه بدهد، بسیار خوشحال و خرسند باقی خواهد ماند.
کمی قبل تر، هیدئو کوجیما به مسئله جالب و مهمی اشاره کرد. او توضیح داد که در بین برخی از مردم، سوءتفاهمهایی پیش آمده است و برخی از مردم فکر میکنند ایشان نسبت به برنامه انتشار بازیها بی اهمیت و بی توجه هستند. کوجیما در پاسخ این گونه گفت که او اتفاقا به این دست از مسائل به شدت اهمیت میدهد و معتقد است کسانی که به این موضوع اهمیتی ندهند، در واقع خالق نیستند.
پس از این که سوالات از آقای کوجیما به سمت شخصیت ایشان رفت و در واقع بحث شخصی شد، ایشان اشاره کردند که خیلی نگران من نباشید و به فکر بازیهای من باشید. زمانی که یکی از افراد در مورد توصیف کوجیما سوال کرد، ایشان گفتند:
نقلقول:به فکر من نباشید، لطفا چیزهایی که من میسازم را دوست داشته باشید.
کوجیما در اظهار نظری زیبا گفت که او به خودی خود تاثیری برروی مردم نمیگذارد بلکه بازیهای او هستند که این اثرگذاری را دارد. بیشتر مردم او را به خاطر بازیهایش میشناسند و معتقد است مردم خیلی هم از او خوششان نمیآید بلکه بازیهای او محبوب هستند؛ به همین خاطر، کوجیما میخواهد تا آخر عمر به ساخت و خلق بازیهای ویدیویی ادامه دهد.
این تمام صحبتهای آقای کوجیما در ایونت نام برده شده نبود و ایشان در مورد مناسبت بودن ایده بازی Death Stranding برای بازار، مسائل سیاسی آمریکا و میل خود به بازیسازی و دلیل همکاری با سونی نیز توضیحاتی را ارایه کردند.Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#