07-13-2015, 03:18 PM
پس از مرگ ناگهانی و ناراحت کننده مدیر عامل شرکت نینتندو، Satoru Iwata، بسیاری از بازیسازان، شرکت ها و استدیو ها احساس همدلی کردند و جملاتی را درباره مرگ این فرد گفتند.
Satoru Iwata، در 11 جولای به دلیل رشد مجرای صفراوی، بعد از تلاش با مقابله با آن، در گذشت.
مدیر دوست داشتنی نینتندو، احترام خاصی دارد زیرا نه تنها او یک کسب و کاری اختصاص نینتندو را در هدف این شرکت قرار داد، بلکه علاوه بر تجارت، به سرگرمی بازی های ویدیویی طرفداران خود اهمیت می داد.
توییت های منتشر شده در مورد مرگ ساتورا ایواتا:
نقلقول: همیشه در قلب من @PC_Kamiya
نقلقول: من متوجه شدم که مهندسی و تخصص، به اندازه تخیل مهم نیستند @CHSundberg
نقلقول: بر روی کارت من نوشته شده است که رئیس کمپانی هستم. در ذهن خودم، یک بازیساز هستم و در قلبم، یک گیمر. Iwata Sun @Bungie
نقلقول: تشکر و احترام بی انتها برای ساتورا ایواتا. استعداد و شوخ طبعی او باعث شد تا دنیا به جای بهتری تبدیل شود. @Capcom-Unity
نقلقول: بازی های ویدیویی تنها یک معنی را می دهد! سرگرمی! سرگرمی برای همه! - Saturo Iwata @E3
نقلقول: بسیار متاسفام درباره مرگ آقای ایواتا. او یک ذهن و استعداد و ذوق باور نکردنی داشت! اکنون در در آرامش است. @ZeldaWilliams
نقلقول: :( - @MajorNelson
نقلقول: ممنون برای همه چیز، آقای ایواتا @PlayStation
نقلقول: روز غم انگیزی است. ساتورا ایواتا در گذشت. من به اندازی کافی خوش شانس بودم که با او صحبت هایی داشته باشم. او اطلاعات بیشتری نسبت به من، درباره توسعه بازی های ویدیویی داشت @Warrer_Spector
نقلقول: در خاطر ها ماندگار است. @MichaelCondrey
نقلقول: ما تسلیت بسیار می گوییم و احترام والایی برای او قائل هستیم. @PlatinumGames
نقلقول: ممنون برای بازی های سرگرم کننده و الهام بخش، آقای ایواتا @Neil_Druchmann
"خبرنگار "