09-24-2015, 04:19 PM
نقلقول: باشه اقا شما راست می گی
من میرم سراغ ورزش و کتاب شما برو سراغ گیم
بعد ده سال معلوم میشه من وقتم را بیشتر هدر دادم یا شما
شما بیشتر واسه مملکت مفید میشی یا من(طرف صحبتم شخص خاصی نیست،کل گیمر ها مخاطب من هستند)
اون امار میانگین 2 ثانیه در سال هم نشانه ضعف فرهنگی و عدم وجود فرهنگ کتاب خوانی در کشور هست و اصلاً دلیل بر این نیست که کتاب تفریح خته کننده ای هست
شما کتاب "گفتگو در محضر امیرالمومنین علی(ع)" اثر استاد "عباس رحیمی" که درباره توضیحات عرفانی و دینی هست را بخوان.قول می دهم تا حداقل 2 ساعت از اثر جایت تکان نخوری و کتاب را دور نیاندازی
متاسفانه بیشترین کتابی که همه ما می خوانیم،کتاب درسی هست و شاید اگر مدرسه نباشه همون کتاب را هم نخونیم
شما آمار کشور های پیشرفته را ببین تا بفهمی که اونا کتاب بیشتر خوندن یا ما
ندیده میگم امار کتاب خوانی در کشور های دیگر بالاتره و دقیقاً عامل موفقیت اون ها همین هست
درباره وابستگی هم باید بگم باید هم جلوی خودت را میی گرفتی و بازی نمی کردی.اخه مگه کدوم احمقی نزدیک کنکور میره گیم بازی کنه.کنکوری که آینده شغلی و همسر و منزل و همه چیز فرد بهش وابسته است
شما سراغ گیم نرفتی و کار کاملاً درستی کردی و تحسینت می کنم و من هم دارم همین را می گم.در فصل مدارس مثل آقا رسول گیم را موقتاً کنار بگذارید.
اگر هم تا الان فلسفه گیم را داشتم زیر سوال می بردم بزارید به حساب جوانی و بالغ نبودن
من منظور دیگری داشتم که الان همه شما متوجه آن هستید
آقای کتاب خوان (!) تا حالا اسم «بینوایان»، «خرمگس»، «الههی کمدی» و یا «زهیر» به گوشت خورده؟
اگر هم نخورده باشه با چن تا سرچی که شما الان میکنی میخوره حتماً.
پینوشت: اصلاً معلوم بود میخوای خودتُ روشن فکر نشون بدی که آره من کتاب میخونم و شما یه مشت احمق و Loser هستید که کل زندگیتون شده گیم...