امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر
(09-24-2015, 03:10 PM)Rasoul_76 نوشته است:
(09-24-2015, 02:41 PM)Trevor Morris نوشته است: مثال آخرت کاملاً با چیزی که گفتم فرق داره و غلط هست.
اعتیاد به بازی های رایانه ای چیزی هست که وجود داره و تایید شده هم هست اما چیزی به اسم اعتیاد به خانواده وجود ندارد.در کنار خانواده بودن امری طبیعی است که هر فردی حتی افراد مسن باید آن را رعایت کنند و دلیل آن نیز ذات فطری و درونی انسان است.انسان موجودی اجتماعی است و در صورتی که با دیگران همنشین نشود دچار افسردگی و ناراحتی های روحی می گردد.پس برای جلوگیری از این موارد و رفع برخی از نیاز ها هم چون نیاز به محبت و ... بایستی در کنار خانواده قرار بگیرد.اما شما دلیلی برای این که خودت را به گیم وبسته کنی نداری.داری؟واقعاً دلیلی برای وابستگی به گیم هست؟نه خواهش می کنم بدون تعصب جواب بده.دلیلی هست که بخوای برای انجامش یا نیازی هست که برای رفعش بخوای ساعت ها گیم بازی کنی و خودت را بهش وابسته کنی؟
بعدش هم دوست عزیز شما لطفاً مضرات بازی های رایانه ای و وابستگی به آن را بخوان.بعدش خودت نتیجه گیری کن که آیا ارزش دارد برای فواید اندک بازی های رایانه ای خودت را گرفتار چنین مضرات و معایب سهمگینی کنی؟خودت قضاوت کن.
بازی رایانه ای موجب کاهش خطر ابتلا به الزایمر می شود اما در ازای این فایده ای که دارد یک ضرر هم دارد.وابستگی به بازی رایانه ای فرد را از نظر اجتماعی بسیار ضعیف می کند.واقعیتی که خیلی از گیمر ها آن را انکار می کنند.دانشمندان ثابت کرده اند که می توان با کمک برخی از بازی های رایانه ای خاص بیماری تنبلی چشم را درمان کرد.این در حالی است که بازی های رایانه ای عامل اصلی خشک شدن قرنیه چشم،پلک نزدن در طولانی مدت و هم چنین ضعیف شدن چشم هستند.در برخی از موارد نیز بازی موجب عصبی شدن فرد به مقدار زیاد و غیر قابل کنترل شدن می شود.لطفاً انکار نکن.همه این ها اثبات شده هستند و نظر شخصی بنده نیستند.
الان واست یه سوال پیش میاد که خب خودمان را با چی سرگرم کنیم؟دانشمندان ثابت کرده اند که خواندن رمان یا کتاب های داستان بلند که شخصیت های زیادی دارند باعث فعالیت مغز و افزایش کارایی قوه تخیل و تصمیم گیری در مغز فرد می شود که بسیار مفید است.هم چنین خواندن کتاب موجب فعالیت نورون های مغز و تکثیر غیر قابل باور سلول های مرکز حافظه می شود که نتیجه آن کاهش ابتلا به آلزایمر و در نهایت افزایش حافظه شخص است.میدونستی که ورزش کردن چقدر باعث شادابی بدن میشه؟تحقیقات نشون دادهخ ورزش باعث گردش خون بهتر و شادابی سلول های پوست و مو میشه که نتیجه اش شادب و سالم ماندن بدن هست.
تو کوم این ها را تو گیم پیدا می کنی؟
من نمی تونم نظر شخصی کسی را عوش کنم و به نظر همه شما عزیزان احترام می گذارم اما یک دقیقه تعصب،فن بازی و ... را کنار بگذراید.حالا خوب فکر کنید و به سوال های زیر جواب بدهید.

تا الان چند ساعت از عمرتان را پای کنسول یا PC به بازی کردن مشغول بوده اید؟
تا کنون چند بار با MISSION FAILED یا YOU DIED مواجه شده اید؟
چند بار مراحل را با موفقیت تمام کرده اید؟
آیا سودی برایتان داشته است؟
آیا چیزی نصیبتاتن شده است؟
آیا پس از 10 میلیون ساعت بازی کردن چیزی جز از "پای اون گیم بلند شو" شنیده اید و یا تحویلتان داده اند؟

در ضمن من تا به حال این که خشونت فرد افسرده را آرام می کند را نشنیده بودم.لطفاً یک منبعی یا چیزی به من معفی کنید.خب اگر این واقعیت داشته باشد پس همه افسرده ها باید در دنیای واقعی خشن باشند و توی ایران باید همه افراد با خشونت با هم رفتار کنند اما اصلاً این طور نیست.

من برای حرف هایی که زدم مدرک دارم.(از این جا به بعد نظر شخصی بنده هست)

لذت یک دقیقه دوچرخه سواری = تا آخر عمر بازی رایانه ای کردن

از ارسال دیدگاه توهین آمیز هم خودداری کنید.

خیلی ممنون که کل فلسفه ی گیم رو بردی زیر سوال S0 (43)  یعنی واقعا دلیلی برای گیم نمی بینی ؟
هدف از انجام بازی، سرگرمیه. گیم یکی از سرگرم کننده ترین فعالیت های روزانه س. به نظر من هیچی رو دستش نمیاد. اینجوریه هم که شما داری میگی مضر و ویران کننده نیست. مواد مخدر نیست که خانمان سوز باشه S0 (43)  اگه بود الآن ستاد مبارزه با بازی های رایانه ای هم داشتیم.
این تحقیقاتی که شما داری در مورد چشم و خشک شدن قرنیه میگی مال دوران تلویزیون های قدیمی با اون رفرش ریت زیر 30 چرتشونه. شما بشین 7 ساعت با یه مانیتور جدید بازی کن اگه چیزیت شد. چشم انسان به بروزرسانی بالای 24 عکس العملی نشون نمیده بنابراین هیچ اتفاقی برای چشم نمیوفته. مگه وقتی صبح تا شب به در و دیوار نگاه میکنی چیزیت میشه؟ مانیتور با رفرش ریت بالای 30 هم همینطوره.
خوب مگه نمیگی شخصیت پردازی کتابا به فعال شدن مغز کمک میکنه ؟ بازی شخصیت پردازی و داستان نداره ؟
خوب الآن ورزش رو چرا با بازی مقایسه میکنی ؟ اگه اینجوری باشه کتاب خوندن هم غلطه چون باعث بی تحرکی میشه S0 (43)

1- وقت زیادی گذاشتم و خوش حال هستم. چون عوضش تیو این زمان لذت بردم. وقتم تلف نشده. خوش گذروندم. بقیه مردم هم وقتشون رو به یه نحوی میگذرونن. یکی میشینه سریال میبینه، یکی فوتبال میبینه و یکی هم به قول شما کتاب میخونه. یعنی میخوای بگی هر عمل وقت گیر مضره ؟
2- سوال چرت جواب چرت هم در پی داره S0 (42)  آدم از شکست هاش درس میگیره. هر بار که Mission Failed رو دیدم دفعه ی بعد خیلی بهتر بازی کردم.
3- بسیار زیادی
4- آره. خیلی لذت بردم. با شخصیتا اشک ریختم. باهاشون از دست آدمای بی منطق و ظالم عصبی شدم و از به هم رسیدنشون خوشحال شدم. دقیقا همون مسائلی که ما رو تبدیل به "انسان" کرده.
5- مگه اون کسی که کوهنوردی میکنه چیزی نصیبش میشه؟ یا کسی که کتاب میخونه چیزی بهش میدن؟ یا اونی که فلان ورزش رو میکنه جایزه ای بهش میدن؟ (اگه میخوای حرف از مدال و ... بزنی بهتره نگی. چون اون S طلایی که آخر متال به من میده فرقی با مدال طلا برام نداره. مدال و S فقط یه ابزارن. لذت خودت مهمه)
6- مگه من زندگی میکنم چیزی بهم بگن؟ یا بازی میکنم که عکس العمل بقیه رو ببینم ؟ بقیه نمیدونن این بازی چیه. وگرنه هرگز این حرف رو نمیزدن. من برای کسی بازی نمیکنم که حرف کسی برام مهم باشه.

افسردگی ؟ بازی باعث افسردگی میشه؟ تو هی از ما منبع میخوای ولی خودت هیچ منبعی تا حالا ارائه ندادی :-/

لذت یک دقیقه دوچرخه سواری = تا آخر عمر بازی رایانه ای کردن
میخوای عین خودت سوال کنم؟ S0 (42)
این همه پا زدی چی شد؟
این همه عرق ریختی چی بهت دادن؟
آیا چیزی بیش از عبارت "پاشو بیا خونه ناهارت رو بخور" تحویلت دادن؟
این همه خوردی زمین و خونی شدی و زخم برداشتی چی بهت دادن؟

میبینی ؟ اگه با این دید به مسائل نیگا کنی زندگی و تفریحاتش کلا الکیه S0 (43)

مقلطه نکن

اگه واسه سرگرم شدن داری بازی میک نی خب من کتب خواندن و ورزش کردن را مثال زدم تا متوجه بشی این ها هم واسه سرگرم شدن هست

برو از گیم لذت ببر فقط خودت را بهش وابسته نکن

فقط مطمعنی که داری برای سرگرمی بازی می کنی؟مطمعنی به دلیل وابستگی نیست؟

اگه گیم بی ضرر می بود،این قدر تو تلویزیون و رسانه عمومی دربارش حرف نمی زدن و نمی گفتن که ضرر داره.

الان می خوای لیستی از کشور هایی که گیم در آنها مجاز نیست را بهت اعلام کنم

فکر می کنی مردم آن ها چه جوری سرگرم می شوند؟می زنند تو سر هم؟نه با کتاب خواندن و ورزش کردن که مثال زدم یا تفریحات سالم دیگر خودشان را سرگرم می کنند

احساس می کنم اصلاً کل مطلب را نفهمیدید.

با بازگشایی مدارس گیم را به طور موقتی کنار بگذارید زیرا وابستگی به آن که اجتناب ناپذیر است شما را به تباهی و گند زدن در درسها و امتحاناتتان خواهد کشید.

اما چیزی که دارید شما برداشت می کنید این هست:

کلاً گیم اشغاله و به درد لای جرز نمی خوره

فکر می کنید من بعد مدارس بازی نمی کنم؟مطمعن باش بعد مدارس رکورد گیم بازی کردن را می شکونم اما فعلاً وسط مدارس نباید سراغ گیم رفت

تفریحاتی که گفتم جایگزین های فوق العاده مناسبی برای گیم در فصل مدارس خواهند بود
[تصویر:  image?url=8Oaj9Ryq1G1_p3lLnXlsaZgGzAie6M...format=jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر - توسط Rise of Duty - 09-24-2015, 03:26 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  توصیه هایی به گیمرها برای ارسال هدیه hsparmizan 0 219 11-26-2023, 02:28 PM
آخرین ارسال: hsparmizan
  نکته ها و توصیه هایی برای ایام امتحانات یه گیمر یا یه کاربر Station 212 43,820 09-11-2022, 07:14 PM
آخرین ارسال: arameshtala
  کینگستون ماژول های حافظه FURY Renegade DDR5 را برای گیمرها معرفی کرد ramin5280 1 793 07-20-2022, 04:29 PM
آخرین ارسال: sohrabmgj
  طریقه نصب انی دسک برای کامپیوتر mohadeseesmaeeli 0 853 04-26-2022, 11:59 AM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli
  طریقه دانلود گوگل کروم برای اندروید با لینک مستقیم mohadeseesmaeeli 0 894 04-20-2022, 03:11 PM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان