امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر
(09-24-2015, 03:35 PM)Be the story نوشته است: اقا هواداران بارسلونا از جمله من یه خبر جالب دارم میگوئل رینا گفته تنها راه پیروزی اسپانیا در انتخابات زندانی کردن استقلال طلبانه .
رینا گفته تعداد استقلال طلبان زیاد نیست.

یعنی با این اسپم زدی رو دست عیسی پور :D

(09-24-2015, 03:36 PM)Rasoul_76 نوشته است:
(09-24-2015, 03:26 PM)Trevor Morris نوشته است:  

مقلطه نکن

اگه واسه سرگرم شدن داری بازی میک نی خب من کتب خواندن و ورزش کردن را مثال زدم تا متوجه بشی این ها هم واسه سرگرم شدن هست

برو از گیم لذت ببر فقط خودت را بهش وابسته نکن

فقط مطمعنی که داری برای سرگرمی بازی می کنی؟مطمعنی به دلیل وابستگی نیست؟

اگه گیم بی ضرر می بود،این قدر تو تلویزیون و رسانه عمومی دربارش حرف نمی زدن و نمی گفتن که ضرر داره.

الان می خوای لیستی از کشور هایی که گیم در آنها مجاز نیست را بهت اعلام کنم

فکر می کنی مردم آن ها چه جوری سرگرم می شوند؟می زنند تو سر هم؟نه با کتاب خواندن و ورزش کردن که مثال زدم یا تفریحات سالم دیگر خودشان را سرگرم می کنند

احساس می کنم اصلاً کل مطلب را نفهمیدید.

با بازگشایی مدارس گیم را به طور موقتی کنار بگذارید زیرا وابستگی به آن که اجتناب ناپذیر است شما را به تباهی و گند زدن در درسها و امتحاناتتان خواهد کشید.

اما چیزی که دارید شما برداشت می کنید این هست:

کلاً گیم اشغاله و به درد لای جرز نمی خوره

فکر می کنید من بعد مدارس بازی نمی کنم؟مطمعن باش بعد مدارس رکورد گیم بازی کردن را می شکونم اما فعلاً وسط مدارس نباید سراغ گیم رفت

تفریحاتی که گفتم جایگزین های فوق العاده مناسبی برای گیم در فصل مدارس خواهند بود

کتاب خوندن و ورزش به اندازه ی بازی کردن سرگرم کننده نیستن. ورزش آدمو خسته میکنه و کتاب هم به اندازه ی بازی سرگرم کننده نیست. شما انصافا 8 میتونی به مدت زیاد ورزش کنی یا کتاب بخونی ؟
بله وابستگی نیست. من از تیر ماه پارسال تا روز جلسه ی کنکور هیچ بازی انجام ندادم. دلم میخواست بازی کنم ولی خودمو به آب و آتیش نمیزدم. مثل معتادی که فرش زیر پاش رو میفروشه تا بازی بخره. تونستم خودم رو کنترل کنم.

داداش یه چیزی بگو خندم نگیره S0 (42)  تلویزیون و رسانه عمومی ؟ S0 (45)  ایران ؟ کارشناسی در مورد مطالب گیم ؟ طرف هنوز نمیتونه اسم بازی رو تلفظ کنه، خودش حال و حوصله گیم نداره میاد میگه: "بله گیم خیلی بده S0 (47) "

با بازگشایی مدارس گیم را به طور موقتی کنار بگذارید زیرا وابستگی به آن که اجتناب ناپذیر است شما را به تباهی و گند زدن در درسها و امتحاناتتان خواهد کشید.

من توی کل مدت تحصیلم بازی رو کنار نذاشتم. یه دوست هم دارم اونم شبیه منه. معدلمون تا حالا از 19 پایین نیومده. یه چند وقت دیگه هم توی یکی از دانشگاه های 2لتی تهران به ترتیب شروع به تحصیل در رشته ی مکانیک و برق میکنیم.

باشه شما برو پی سایر فعالیت ها ما میریم سراغ گیم. ولی خودت میدونی کی بیشتر کیف میکنه تو این مدت ;)

من نمی گم الان گیم تو ایران حرف اول رو میزنه اما میانگینش چند صد برابر کتابخونی تو ایرانه
میدونی میانگین کتابخونی تو ایران 2 ثانیه در ساله
یعنی این همه آدم درس و مشق و دانشگاه و زندگی ندارن

استاد Rasoul_76 حرف خیلی خوبی زد:
نقل‌قول: باشه شما برو پی سایر فعالیت ها ما میریم سراغ گیم. ولی خودت میدونی کی بیشتر کیف میکنه تو این مدت ;)
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر - توسط EL-Mander - 09-24-2015, 03:38 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  توصیه هایی به گیمرها برای ارسال هدیه hsparmizan 0 219 11-26-2023, 02:28 PM
آخرین ارسال: hsparmizan
  نکته ها و توصیه هایی برای ایام امتحانات یه گیمر یا یه کاربر Station 212 43,820 09-11-2022, 07:14 PM
آخرین ارسال: arameshtala
  کینگستون ماژول های حافظه FURY Renegade DDR5 را برای گیمرها معرفی کرد ramin5280 1 793 07-20-2022, 04:29 PM
آخرین ارسال: sohrabmgj
  طریقه نصب انی دسک برای کامپیوتر mohadeseesmaeeli 0 853 04-26-2022, 11:59 AM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli
  طریقه دانلود گوگل کروم برای اندروید با لینک مستقیم mohadeseesmaeeli 0 894 04-20-2022, 03:11 PM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان