09-24-2015, 04:09 PM
نقلقول: تا الان چند ساعت از عمرتان را پای کنسول یا PC به بازی کردن مشغول بوده اید؟نمیدونم جواب بقیه دوستان چی بوده ولی من فقط تو این چند صفحه همین خیلی رو اعصابم بودُ خواستم جواب بدم. به هرحال...
تا کنون چند بار با MISSION FAILED یا YOU DIED مواجه شده اید؟
چند بار مراحل را با موفقیت تمام کرده اید؟
آیا سودی برایتان داشته است؟
آیا چیزی نصیبتاتن شده است؟
آیا پس از 10 میلیون ساعت بازی کردن چیزی جز از "پای اون گیم بلند شو" شنیده اید و یا تحویلتان داده اند؟
ببین دوست عزیز با تمام احترام باید بگم از این طرز تفکر حالم بهم میخوره (فرقی هم نمیکنه برادرم اینو بگه یا یکی مثل شما پس توهین ندونیدش.)
نمیدونم چه دردیِ که ایرانی جماعت برا هر کاریشون دنبال سود هستن! بازی میکنیم چون سرگرم میشیمُ حس نشاط بهمون دست میده.دلیل از این محکمتر؟ من تا وقتی که توانش رو داشته باشم بازی میکنم فرقی هم نمیکنه 19 سالم باشه یا 60 سال. برام هم مهم نیست کسی بهم بگه «از پای اون گیم بلند شو!» چون هیچ ربطی به اون نفر نداره، وقت سرگرمیمه و دوست دارم بازی کنم. حال نمیکنی نیا! به هیچ وجه هم حاضر نیستم بجای بازی کردن بلند شم برم تو خیابون و کار کثیفی مثل شماره دادن یا قلیون کشیدن (خودم قلیون رو دوست ندارم، شما (منظورم شمایی نیستی که نقلقول کردم) دوست داری بکش به من چه.) بکنم. دیدم از ورزش کردن هم حرف زدید. الان بنظرتون کسی که بازی میکنه به هیچوجه ورزش نمیکنه؟ عجب... خود من هفتهای چند بار بلند میشم میرم سالن بسکتبال بازی میکنم.
سوال دومی هم پرسیدید مرغ پخته بهش میخنده واقعاً! آره بازی نکنیم چون توش با جملهی «میشن فیلد» یا «یو داید» روبرو میشیم!
.gif)
اون حرفی که رسانهها اوردید فک کنم رسول جوابتون رو داد. طرف اصلاً نمیتونه اسم بازی رو تلفظ کنه میاد میگه آره بازی بَد...
حرفایی هم که رسانه ها زدن ما دوتا گوش بلند و پشمی داریمُ باور کردیم؛ به قول یه بنده خدایی گوش ما پره از حرف مجری بی بی سی و ممبر تو مسجد!