امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر
نقل‌قول: تا الان چند ساعت از عمرتان را پای کنسول یا PC به بازی کردن مشغول بوده اید؟
تا کنون چند بار با MISSION FAILED یا YOU DIED مواجه شده اید؟
چند بار مراحل را با موفقیت تمام کرده اید؟
آیا سودی برایتان داشته است؟
آیا چیزی نصیبتاتن شده است؟
آیا پس از 10 میلیون ساعت بازی کردن چیزی جز از "پای اون گیم بلند شو" شنیده اید و یا تحویلتان داده اند؟
نمی‌دونم جواب بقیه دوستان چی بوده ولی من فقط تو این چند صفحه همین خیلی رو اعصابم بودُ خواستم جواب بدم. به هرحال...

ببین دوست عزیز با تمام احترام باید بگم از این طرز تفکر حالم بهم می‌خوره (فرقی هم نمی‌کنه برادرم اینو بگه یا یکی مثل شما پس توهین ندونیدش.) 
نمی‌دونم چه دردیِ که ایرانی جماعت برا هر کاریشون دنبال سود هستن! بازی می‌کنیم چون سرگرم می‌شیمُ حس نشاط بهمون دست می‌ده.دلیل از این محکم‌تر؟ من تا وقتی که توانش رو داشته باشم بازی می‌کنم فرقی هم نمی‌کنه 19 سالم باشه یا 60 سال. برام هم مهم نیست کسی بهم بگه «از پای اون گیم بلند شو!» چون هیچ ربطی به اون نفر نداره، وقت سرگرمیمه و دوست دارم بازی کنم. حال نمی‌کنی نیا! به هیچ وجه هم حاضر نیستم بجای بازی کردن بلند شم برم تو خیابون و کار کثیفی مثل شماره دادن یا قلیون کشیدن (خودم قلیون رو دوست ندارم، شما (منظورم شمایی نیستی که نقل‌قول کردم) دوست داری بکش به من چه.) بکنم. دیدم از ورزش کردن هم حرف زدید. الان بنظرتون کسی که بازی می‌کنه به هیچوجه ورزش نمی‌کنه؟ عجب... خود من هفته‌ای چند بار بلند می‌شم می‌رم سالن بسکتبال بازی می‌کنم. 
سوال دومی هم پرسیدید مرغ پخته بهش می‌خنده واقعاً! آره بازی نکنیم چون توش با جمله‌ی «میشن فیلد» یا «یو داید» روبرو می‌شیم!  S0 (42)

اون حرفی که رسانه‌ها اوردید فک کنم رسول جوابتون رو داد. طرف اصلاً نمی‌تونه اسم بازی رو تلفظ کنه میاد میگه آره بازی بَد...
حرفایی هم که رسانه ها زدن ما دوتا گوش بلند و پشمی داریمُ باور کردیم؛ به قول یه بنده خدایی گوش ما پره از حرف مجری بی بی سی و ممبر تو مسجد!
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر - توسط Tyrion - 09-24-2015, 04:09 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  توصیه هایی به گیمرها برای ارسال هدیه hsparmizan 0 430 11-26-2023, 02:28 PM
آخرین ارسال: hsparmizan
  نکته ها و توصیه هایی برای ایام امتحانات یه گیمر یا یه کاربر Station 212 53,195 09-11-2022, 07:14 PM
آخرین ارسال: arameshtala
  کینگستون ماژول های حافظه FURY Renegade DDR5 را برای گیمرها معرفی کرد ramin5280 1 1,009 07-20-2022, 04:29 PM
آخرین ارسال: sohrabmgj
  انواع شیشه برای شیشه رومیزی ardalang 0 974 04-19-2022, 02:07 PM
آخرین ارسال: ardalang
  رشته های مناسب برای مهاجرت به کانادا bboomm2424 2 1,508 03-14-2022, 12:07 PM
آخرین ارسال: kamyabmohebi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان