امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کریسمس مبارک! / نقد و بررسی بازی BATMAN ARKHAM ORGINS
نقد خیلی خوبی بود آفرین متاسفانه نتونستم بازی رو تست کنم امیدوارم موفق باشی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
[تصویر:  23282666029139681402.jpg]
پاسخ
(01-03-2014, 11:21 PM)'a.gamer' نوشته است: مرسی، خیلی بهتر از نقد قبلی بود. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
فقط به یک نکته اشاره کنم؛ به خدا تلفظ فارسی کلمه Arkham در فارسی "آرخام" نیست! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] باور کنید طراحان Arkham اگه می دونستند که قراره تو ایران "آرخام" تلفظ بشه، کلاً یک اسم دیگه ای انتخاب می کردند! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اصلاً جالب این جاست که بدونید در کلماتی که ریشه انگلیسی دارند، نمیشه "خ" پیدا کرد و اون کلماتی که در انگلیسی دارای صدای "خ" هستند، ریشه انگلیسی ندارند.
من به این نکته تو پیش نمایشی که برای این بازی نوشته بودم، اشاره کرده بودم.
خسته نباشی. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

والا خودمم نمیدونم از چه کلمه ای استفاده کنم[img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
با تشکر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  0lrjsvrdpibq98jmwvn8.jpg]
پاسخ
نقل‌قول:  اما این بازی خیلی بهتر و کامل تر است و صد در صد از رقیب خود  یعنی THE AMAZING SPIDER MAN 2 نمرات بهتری کسب میکند.
THE AMAZING SPIDER MAN 2 به هیچ وجه رقیب این بازی نیست چون TASM 2 قراره از روی فیلم ساخته بشه و یه جورایی تبلیغ اونه و بعید می دونم سازنده هاش به کیفیتش اهمیت بدن
البته مقاله خوبی بود
پاسخ
به نام خدا
دوست عزیز یادت باشه هرجا سخن از بازی بیخود است، نام اکتیویژن به زیبایی میدرخشد.
ددپول، (باز این بدنبود) لاکپشتهای نینجا، (اصلا فکرشو نکن. صد رحمت به کونامی) مردعنکبوتی هم که کپی از روی خود بتمن بود.
مشکل اینه که به هیچ بازی ای اندازه COD اهمیت نمیده و بازیهاش رو جدی نمیگیره.
شک دارم اگه SLEEPING DOGS دستش میموند، به خوبی الان میشد.
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
آفرین خیلی خوب بود فقط حواست به این باشه shift+ا=آ[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بعد هر علامت نگارشی یه فاصله[img]images/smi/s0 (24).gif[/img] مثل ----، ---- 
کلمات انگلیسی اولین حرف کپتال و بقیه اسمال[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
به کاربری کلمه توسط از لحاظ نگارش فارسی  یه ایراده چرا که یه کلمه وارداتی معادل سازی شدس! نقدش شده برروی X360[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
با تشکر منتظر کارهای دیگر شما هستیم و می مونیم و خواهیم موند[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
(01-03-2014, 11:21 PM)'a.gamer' نوشته است: مرسی، خیلی بهتر از نقد قبلی بود. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
فقط به یک نکته اشاره کنم؛ به خدا تلفظ فارسی کلمه Arkham در فارسی "آرخام" نیست! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] باور کنید طراحان Arkham اگه می دونستند که قراره تو ایران "آرخام" تلفظ بشه، کلاً یک اسم دیگه ای انتخاب می کردند! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اصلاً جالب این جاست که بدونید در کلماتی که ریشه انگلیسی دارند، نمیشه "خ" پیدا کرد و اون کلماتی که در انگلیسی دارای صدای "خ" هستند، ریشه انگلیسی ندارند.
من به این نکته تو پیش نمایشی که برای این بازی نوشته بودم، اشاره کرده بودم.
خسته نباشی. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

علی جان حرفت کاملا درسته در مورد آرخام، آرکام که صد البته درستش آرکام هست ولی این کلمه وقتی وارد زبون ما شد، kh رو خیلیا همون اول کار کردن خ تا تلفظ آشون تر بشه. مثلا تلفظ آرخام سیتی خیلی آسون تره آرکام سیتی هست. آرکام سیتی انگار رسمی میخوای حرف بزنی... راحت نیست آدم باهاش! خیلی اسمای بازیا با رفتن توی کشورهای مختلف، به نوع دیگه این تلفظ شدن حالا ما فقط یک حفشو دستکاری کردیم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ولی بدیهی هست که درستش آرکام هست (اورجینالش در واقع).

پاسخ
ی چیزی می گم ناراحت نشیدا منظورم فقط شما نیستید حالم بد شد از بس هرکس حوصلش سر رفت اومد این بازی نقد کرد .
پاسخ
تصاویر نقد اپدیت یا به روز رسانی شد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
با تشکر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  0lrjsvrdpibq98jmwvn8.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,979 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,117 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,522 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,270 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان