اکثر کاربران ایرانی از بالا بودن پینگشون در بازی های آنلاین رنج می برند که این امر یا موجب بیزار شدن از بازی آنلاین میشه و یا با پینگی معادل ۲۵۰ – ۳۰۰ مجبورید بازی کنید.
سرویس کاهش پینگی تهییه شده تا بتوانید با پینگی زیر ۲۰۰ و حتی زیر ۱۰۰ بازی کنید.
همین اول مطلب عرض کنم این سرویس ها مخصوص بازی هستند و از ف*—*نگ عبور نمیکنند.
یکی از راه هایی که میتونید قبل از اینکه وارد بازی بشید از پینگ خودتون مطلع بشید اینه که از منوی استارت گزینه run رو انتخاب کنید
و دستور پینگ رو تایپ کنید ping 4.2.2.4 -t
عددی که روبروی time نمایش داده شده نشان دهنده پینگ شماست مثلا (time=275ms)
حالا ابزار کاهش پینگ را کانکت کنید و اگر پینگتون بالای ۲۰۰ بوده باشه خواهید دید MS تون به طور چشم گیری کاهش پیدا کرده است.
خیلی از دوستان اعلام میکنن که پینگ من 50-60 هست اما دقت داشته باشید که شما حتما به یک سرور داخل ایران پینگ رو چک کردید و باید پینگ خیلی کمی رو داشته باشه اما سرور هایی از بازی ها، که خارج از کشور هستند هم همون مقدار پینگ هست ؟
پینگ معمول همون 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 هست که البته شما میتونید به هر سروری که بازی میکنید هم پینگ بزنید
باید متذکر بشم کسانی که پینگشون تا حد امکان پایین است این سرویس برایشان جواب نخواهد داد.
برای دانلود کانکشن تست و خرید سرویس کاهش پینگ به pingservice.ir مراجعه نمایید.
آیدی یاهو:pingservice@yahoo.com
سرویس کاهش پینگی تهییه شده تا بتوانید با پینگی زیر ۲۰۰ و حتی زیر ۱۰۰ بازی کنید.
همین اول مطلب عرض کنم این سرویس ها مخصوص بازی هستند و از ف*—*نگ عبور نمیکنند.
یکی از راه هایی که میتونید قبل از اینکه وارد بازی بشید از پینگ خودتون مطلع بشید اینه که از منوی استارت گزینه run رو انتخاب کنید
و دستور پینگ رو تایپ کنید ping 4.2.2.4 -t
عددی که روبروی time نمایش داده شده نشان دهنده پینگ شماست مثلا (time=275ms)
حالا ابزار کاهش پینگ را کانکت کنید و اگر پینگتون بالای ۲۰۰ بوده باشه خواهید دید MS تون به طور چشم گیری کاهش پیدا کرده است.
خیلی از دوستان اعلام میکنن که پینگ من 50-60 هست اما دقت داشته باشید که شما حتما به یک سرور داخل ایران پینگ رو چک کردید و باید پینگ خیلی کمی رو داشته باشه اما سرور هایی از بازی ها، که خارج از کشور هستند هم همون مقدار پینگ هست ؟
پینگ معمول همون 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 هست که البته شما میتونید به هر سروری که بازی میکنید هم پینگ بزنید
باید متذکر بشم کسانی که پینگشون تا حد امکان پایین است این سرویس برایشان جواب نخواهد داد.
برای دانلود کانکشن تست و خرید سرویس کاهش پینگ به pingservice.ir مراجعه نمایید.
آیدی یاهو:pingservice@yahoo.com