(04-17-2015, 02:15 PM)MA 77 نوشته است: با سلام خدمت کاربر گرامی
بنده هنوز " اولین نگاه" شما رو مطالعه نکردم اما نکته ای هست که باید متذکر بشم و اون این هست که شما چطوری اولین نگاه بازی رو نوشتید که حتی یک تریلر از گیم پلی هم منتشر نشده و جزئیات دقیق داستانی هم هنوز شرح داده نشده؟!؟ در کل از این بازی فقط چند تا تصویر، یک تریلر سینماتیک 2 دقیقه ای، مقداری اطلاعات (با نه مایه ی هایپ) منتشر شده. برای این "اولین نگاه" با سر دبیران سایت هماهنگ کرده بودید؟
دسته که تریلری نداره اما به نظر میشه اولین نگاه نوشت چون سازندگان زیاد درباره این بازی اطلاعات منتشر کردهاند و علی آقا هم بیشتر از نقل قول سازندگان استفاده کرده و مقاله اولین نگاه نام داره و طبق آموزش های آکادمی می شه از روی اطلاعات منتشر شده یا نقل قول سازندگان اولین نگاه ( اسمش روشه یعنی توضیحات کلی یک بازی با وجود داشتن اطلاعات اولیه) رو نوشت مثلا ماله من فقط تریلر داره اما سازندگان صحبتی نداشتن که استفاده کنم تو مقاله مجبور بودم خودم با دیدن ترلیر ها مقاله بنویسم به هر حال فک کنم با توجه به چیزی که فهمیدم تا اینجا مشکلی نداره این مقاله .بازم خود نویسنده میاد براتون توضیح می ده این نظر شخصی من هست
نقلقول: - اولین نگاه:
بعد از معرفی یک بازی و انتشار تریلرها، جزئیات و تصاویر آن، نویسندگان تمامی آن ها را در یک مطلب جمع کرده و با نگارش جذاب، اولین نگاه را می سازند. همانطور که از نام آن پیداست، اولین نگاه برای بازی های تازه معرفی شده است که تمامی اطلاعات منتشر شده از آن ها را به مخاطبان می رساند و در این گونه مقالات، می توان در مورد پتانسیل موفقیت یک بازی نیز (با توجه به نمایش آن) صحبت نمود.