موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 61
پلتفرم های شما:
نقدت خیلی خوب و مفصل بود فقط اینکه ac زمانی که منتشر شد یکی از بهترین گرافیک های سال بود و بعضی ها سیستم خودشون و با این بازی ارزیابی میکردن.درباره ی پایان بازی هم بگم که یکی از بهترین و تاثیرگذار ترین اتمام های عمرم بود(نزدیک بود گریه کنم:|)
عالی بود نقدت[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 32
پلتفرم های شما:
از تمامی دوستان تشکر میکنم. فقط یک سوال این نقد و نقد قبلی (که در واقع نقد های اصلی محسوب میشه چون زمان زیادی رو صرف نوشتن و اصلاح اونا کردم) مشکل خاصی داره؟؟ چون هر دو نقد بازخورد مورد انتظار منو نداشت! اگه مشکلی دارن لطف کنین بگین تا بنده در مقالات بعدی اصلاح کنم.
. با تشکر از تمامی دوستان [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
04-20-2014, 11:01 PM
(آخرین ویرایش: 04-20-2014, 11:02 PM، توسط Qeiji.)
به نام خدا
خسته نباشی. خیلی خوب بود.
بخش اولش (که یجورایی مقدمه هم بحساب میومد) که درمورد داستان توضیح دادی هم خیلی خوب بود.
به نظرم مشکل خاصی نداشت.
فقط آرخام کاملا غلطه. دوستان تو نظرات توضیح دادن.
شما به کارت ادامه بده و از "ادمین" و دیگر دوستان نویسنده هم درباره مشکلاتت بپرس و سعی کن بهتر بنویسی. من مشکل خاصی ندیدم برای همین از دیگران بپرسی بهتره.
فقط توصیه من اینه که به اعتبار اهمیت نده. سعی نکن برای اعتبار بنویسی.
میتونی اصلا از عنوان بندی استفاده نکنی یا اونا رو با تیتر بزرگ بنویسی.
--------------------------------------------------------------
یه چیزی یادم اومد؛ بیوگرافی تو نقد اهمیت و معنایی نداره. هدف نقد پی بردن به نکات مثبت و منفی اثر هست و دلیلی نداره که بخوایم بیوگرافی توش بگذاریم.
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 79
سوال اول چرا سقوط یک اسطوره ؟؟؟؟ آخه معمولا سقوط رو جا هایی به کار می برن که بازی انتطار ها رو براورده نکرده باشه
در مورد باز خورد هم باید بگم چون بازی قدیمی هست باز خوردش کم هست چون خودم هم چند ماه پیش نقد این بازی رو گذاشتم باز خوزدش کم بود سعی کن بازی هایی که جدید هستند رو نقد کنی
موفق باشی[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]