09-19-2016, 05:53 PM
به نام خدا
نام انیمه: Owari No Seraph: Nagoya Kessen-hen
سال انتشار:2015
سال انتشار:2015
تعداد اپیزودها:12
ژانر: دراما،شونن،ماوراءطبیعی
فساد در هر جایی دیده میشود. فرقی ندارد درباره انسان یا حیوان صحبت کنیم، تمامی موجودات دارای فساد هستند و روزی رویه واقعی خود را نشان خواهند داد. خیانت، سوءقصد، ترور، رشوه گرفتن و هزاران کار کثیف دیگر است که انسانها انجام میدهند تا به قدرت و پول برسند! جالب اینجاست که برایشان فرقی ندارد در ان لحظه وضعیت چیست یا اینکارشان چه عواقبی خواهد داشت. وسوسه قدرت و پول به قدری قدرتمند است که هر انسانی را در خود میبلعد، بارها در تاریخ مشاهده کردهایم که افراد فقط به خاطر یک مقام بالاتر یا کمی ثروت بیشتر به کشور خود خیانت کرده و مردم را به دست دشمن سپردهاند، پس دیدن این چیزها از این انسان دوپا چیز جدیدی نیست!
داستان
همه چیز از انتهای فصل اول شروع میشود، یو از بیمارستان مرخص شده است و حالا باید برای اتفاقاتی که در ان میدان نبرد شوم افتاد به پیش ژنرال کورتو هیراگی برود تا جواب پس بدهد، احتمال میرود که او جاسوس خوناشامها باشد. علاوه بر او بقیه اعضای گروهش نیز احصار شدهاند و میتسو ترفیع نیز گرفته است. یو وارد ساختمان بازجویی میشود و با یک خوناشام ازاد مواجه میشود. او پس از انکه به کمک دنده نفرین خود خوناشام را نابود میکند و پس از ان هیراگی و 2نفر دیگر از ژنرالها به دیدارش میروند. حال شک نسبت به او کمتر شده است، ولی کاملا از بین نرفته است. او پس از اینکه دو ازمون سخت دیگر را نیز پشت سر میگذارد شک نسبت به او کاملا از بین میرود و مرخصش میکنند. اما انگشت اتهام هنوز به سمت ژنرال گورن نشانه رفته است زیرا 3نفر عضو جدید یعنی: یوئیچی، کیمزوکی و یو هیچ اطلاعاتی از گذشتشان در دست نیست و به دلیل قدرت چشمگیری که دارند احتمال میرود که گورن قصد کودتا را داشته باشد.
یو اینبار قدرتمندتر از همیشه برگشته است ولی هنوز هم کلهشق است
البته انسانها در شرف جنگ دیگری هستند، قرار است توسط اطلاعاتی که توسط یکی از خوناشامها لو رفته است، حمله همه جانبهای به خونشامها در ناگویا بشود و 20 نجیبزاده مهم خوناشامها را به قتل برسانند تا بتوانند قوای انها را به شدت ضعیف کرده و در نهایت انها را در توکیو در هم بکوبند. هیراگی کورتو قرار است که در این جنگ از اسرفیل پایانی دوباره استفاده کند ولی تعداد کمی از این موضوع خبر دارند.
اشورامارو شیطان در اختیار یو، بر خلاف ظاهر مهربانش او علاقه خاصی دارد که بدن یو را تسخیر کند!
اوضاع در طرف خوناشامها نیز جالب به نظر نمیرسد، میکا در عطش خون انسانی است ولی به خاطر قولی که به خود داده است، نمیخواهد که از خون هیچ انسانی بنوشد در عین حال اگر اینطور پیش برود مطمئنا خود را به کشتن خواهد داد. البته او تنها کسی نیست که مشکل دارد، کورلتپش بوی خیانت را در اطرافیان خود احساس کرده است و بیشتر از همه به فرید ساما ظنین است، همچنین او توسط یکی از اعضای شورای اجداد تهدید شده است که به او حمله خواهد شد و کنترل ژاپن از دستش خارج خواهد شد به همین دلیل او موقعیت متزلزلی دارد و هر لحظه امکان سقوط را دارد.
همانطور که میبینید داستان نسبت به فصل قبل جدیتر شده است و فساد و خونریزی در ان بیشتر شده است، که کمک بسیار بزرگی به داستان کرده است و کمی از ان حالت بچگانه فصل قبل درامده است البته هنوز هم اعضای گروه یو به طرزی معجزه امیز همیشه سالم میمانند ولی به صورت کلی اسیب جدی به داستان نمیرسد. جد سوم کراولی، قدرتمندترین نجیبزاده موجود
از لحاظ شخصیت پردازی یو باید بگویم حال او شخصیت پردازی بهتری دارد و کمتر شبیه ارن شده است. البته هنوز صفاتی را درون خود دارد ولی با توجه به فصل قبلی واقعا به چشم نمیایند. حال دیگر هیچکدام از سکانسها قابل پیشبینی نیستند و دیگر مانند نیمه اول فصل اول یک انیمه قابل پیشبینی را مشاهده نمیکنیم. شخصیت پردازی دیگر اعضای گروه دست نخورده باقی مانده است و هنوز جذابیت خود را دارند به خصوص رییس جوخه یو یعنی شینوا که واقعا جز نقاط قوت داستان حساب میشود.
البته به دلیل یکی بودن سازنده این انیمه و انیمه ATTACK ON TITAN شاید مقایسههایی را بین این دو انیمه مشاهده کنیم که از نظر بنده از ریشه این کار اشتباه است. این انیمه به صورت کلی حسابش از انیمه حمله به تایتان جدا است، زیرا در ان اختلافات بزرگی دیده میشود. یکی از دلایل ان هوشمند بودن دشمنهای انسانها و دیگری اینکه انسانها در این انیمه به صورت کامل در خطر نیستند و اوضاعشان مانند انیمه حمله به تایتان خراب نیست، البته شباهتهایی میان این انیمه و ATTACK ON TITAN وجود دارد به مانند اینکه ایده هر دو انیمه تقریبا یکی است یا شخصیت پردازی شخصیت های اصلی جفت انیمهها به یک شکل است.
ژنرالگورن، به نظر میرسد او نیز در حال امادهسازی یک نقشه شوم میباشد
همچنین به دلایل اصطلاحاتی که در توضیح داستان به کار بردم بهتر میدانم که به بررسی کلی سازمانها و افراد داخل انیمه بپردازم:
ارتش شیاطین ژاپن: سازمانی که حتی قبل از بحران خوناشامها و اسرافیل پایانی وجود داشته است. انها قدرت اصلی خود را همانطور که از اسمشان میاید از شیاطین میگیرند. سلاحهایی که انها استفاده میکنند دندهنفرین نام دارد، درون این اسلحهها یک شیطان اسیر شده قرار دارد که صاحب ان پس یک قرارداد او را به کنترل خود درمیاورند و موفق میشوند که از قدرت شیاطین استفاده کنند. بالاترین رتبه در این ارتش جوخه شیاطین سیاه است که از دندهنفرینهایی استفاده میکنند که درونشان شیاطین بسیار قدرتمنتری وجود دارد و کنترلشان بسیار سختتر است. کنترل این ارتش بیشتر زیر نظر خانواده هیراگی است.
خانواده یاکویا: قویترین افراد در ژاپن که قادر بودند از جادوهای باستانی استفاده کنند، انها یتیم خانههایی داشتند که بر روی بچهها ازمایشات انجام میدادند و از انها به مانند موشهای ازمایشگاهی استفاده میکردند. یو و میکا از افرادی بودند که تحت ازمایش بودند، نتیجه این ازمایشات استفاده از اسرافیل پایان برای اولین بار بود که باعث امدن خوناشامها و مرگ بسیاری از انسانها بود. به نظر میرسد که ارتش شیاطین ژاپن در این ازمایشات در دست داشته است.
خوناشامها: اینکه این موجودات خونخوار سر و کلهشان از کجا پیدا شد معلوم نیست ولی مطمئنا حضور علنی انها بعد از اسرافیل پایانی بوده. هر کشور زیر نظر یک خوناشام ارشد اداره میشود. به مجموع این افراد شورای اجداد میگویند. انها به صورت کلی انسانها را به خوناشام تبدیل نمیکنند زیرا علاقهای به افزایش جمعیت ندارند. همچنین انها با سلاحهای اسیب نمیبینند و فقط دندههای نفرین قادرند که انها را بکشند.
گوشی یکی از جالترین سبکهای مبارزه را دارد، او با استفاده از پیپ خود برای دشمنان توهم ایجاد میکند.
طراحی و صداگذاری
طراحی انیمه هنوز هم از نقاط قوت ان حساب میشود. طراحی ارتش انسانها و یونیفرمهای جالب انها و همچنین طراحی بسیار قدرتمند خوناشامها نجیب زاده به خوبی به کمک انیمه امده و به جذاب شدن شخصیتهای انها کمک بسیاری کرده است. تمامی نجیبزادهها از لحاظ طراحی تفاوتهای فاحشی با یکدیگر دارند و هیچکدام طراحی تکراری ندارند. طراحی مبارزات و درگیریهای درون انیمه نیز بسیار زیبا شکل گرفته است و مشکل خاصی در انها دیده نمیشود و به خوبی جذابیت خود را حفظ میکنند. قدرتهای ویژه دندههای نفرین و همچنین طراحی شیطان درون ان به زیبایی طراحی شده است.
صداگذاری شخصیتهای درون انیمه بدون تغییر باقیمانده است. هنوز هم یکی از دلایل جذابیت یکسری از شخصیتها صداگذاری زیبا و جالب انها است به مانند شخصیت شینوا. موسیقی که در هنگام مبارزات پخش میشود بسیار هیجان انگیز کار شده است به خصوص مبارزه نهایی موسیقی قدرتمندی دارد.
هیراگیکورتو، ژنرال ارشد و همچنین اغازکننده دوباره اسرافیل پایانی
نمره نهایی:8.5
نکات مثبت: طراحی قدرتمند، صداگذاری خوب، داستان جدی و تاریک
نکات منفی: هنوز هم انیمه پیوند خود با انیمه attack on titan را دارد و گاهی از ان تقلید هم میکند
به صورت کلی فصل دوم انیمه owari no seraph بسیار قدرتمندتر از فصل قبلش ظاهر شده است و با داستانی جدیتر و تاریکتر مخاطب را بیشتر به خود جذب میکند. همچنین اگر از طرفداران انیمه Attack On Titan هستید به هیچوجه این انیمه را از دست ندهید. فصل سوم انیمه نیز برای سال 2017 تایید شده است.