امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سمفونی وحشتناک سلاخی لوکاست ها.......نقد و بررسی gears of war 1
(07-06-2013, 10:50 PM)'grey joker' نوشته است: ممنون دوست عزیز ... [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
قابل شما رو نداشت[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
آفرین واقعا لازم بود بخونم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خسته نباشی[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
پاسخ
(07-06-2013, 10:55 PM)'ali_ya' نوشته است: آفرین واقعا لازم بود بخونم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خسته نباشی[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
ممنون لطفا مشکلاتش رو بگید خوشحال میشم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
من که فقط سه و داوریشو بازی کردم فقط سه حال داد وقتی با شاتگان میزدی یارو منهدم میشد!!.ممنون بابت نقد.

[تصویر:  26055552758238308166.jpg]\cell \lastrow\row}

پاسخ
سلام . کارت خوبه یعنی استعداد نویسنده شدن رو داری .
یه چند نکته میگم رعایت کنی روز به روز بهتر هم میشی ! 
ببین توی مقدمه بیشتر درباره ی شرکت سازنده و چگونگی به وجود اومدن این بازی و چگونگی الهام گرفتن سازنده های بازی برای ساخت این بازی نوشت ! بهتره که موتور سازنده رو توی بخش گرافیک بگی نه در مقدمه ! هر بخش رو هم که مینویسی , فقط نگو که توی بازی چی هست و چی نیست اون چیزایی رو که هست رو تحلیل کنشون ! نقدشون کن ! یعنی مثلا میگی تو بازی سیستم آپگریت کردن اسلحه ها وجود داره باید ادامه بدی و این رو نقدش کنی و بگی خوب هست یا بد ! بدرد میخوره یا نه ! اصلا وجود همچین سیستمی توی این بازی به بهتر شدن بازی کم کرده یا نه ! 
در کل پتانسیل داری [img]images/smi/s0 (24).gif[/img] موفق باشی 

زنده باش نه زندگی کن.گنده باشو بچگی کن // قصه باش نه قصه گو.عشقی باش تو فٍنته قو
خودت باش واقعی.رد شو بشکون شاخ دیو // هرچی هستی خر نباش.قانع به کم نباش

پاسخ
(07-07-2013, 12:37 AM)'Alpha1' نوشته است: سلام . کارت خوبه یعنی استعداد نویسنده شدن رو داری .
یه چند نکته میگم رعایت کنی روز به روز بهتر هم میشی ! 
ببین توی مقدمه بیشتر درباره ی شرکت سازنده و چگونگی به وجود اومدن این بازی و چگونگی الهام گرفتن سازنده های بازی برای ساخت این بازی نوشت ! بهتره که موتور سازنده رو توی بخش گرافیک بگی نه در مقدمه ! هر بخش رو هم که مینویسی , فقط نگو که توی بازی چی هست و چی نیست اون چیزایی رو که هست رو تحلیل کنشون ! نقدشون کن ! یعنی مثلا میگی تو بازی سیستم آپگریت کردن اسلحه ها وجود داره باید ادامه بدی و این رو نقدش کنی و بگی خوب هست یا بد ! بدرد میخوره یا نه ! اصلا وجود همچین سیستمی توی این بازی به بهتر شدن بازی کم کرده یا نه ! 
در کل پتانسیل داری [img]images/smi/s0 (24).gif[/img] موفق باشی 
دستت درد نکنه داداش روشنم کردی.
هیچکس تا حالا اینا رو بهم نگفته بود.
یه دنیا ممنون[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
خواهش میکنم !
یک چیز رو هم درباره ی داستان بازی میگم ! انقدر مو به مو تعریف نکن داستان رو ! فقط بگو موضوع اصلی چیه ! حدودا 4 یا 5 خط درباره ی موضوع کلی داستان بگو و بقیه ش داستان رو تحلیل کن چون داری نقد میکنی ! ولی اگه خواستی پیشنمایش یا پیش نگاه یی رو بنویسی بهتره مو به مو تعریف کنی و تحلیل زیاد لازم نیستش ! 

زنده باش نه زندگی کن.گنده باشو بچگی کن // قصه باش نه قصه گو.عشقی باش تو فٍنته قو
خودت باش واقعی.رد شو بشکون شاخ دیو // هرچی هستی خر نباش.قانع به کم نباش

پاسخ
(07-07-2013, 12:44 AM)'Alpha1' نوشته است: خواهش میکنم !
یک چیز رو هم درباره ی داستان بازی میگم ! انقدر مو به مو تعریف نکن داستان رو ! فقط بگو موضوع اصلی چیه ! حدودا 4 یا 5 خط درباره ی موضوع کلی داستان بگو و بقیه ش داستان رو تحلیل کن چون داری نقد میکنی ! ولی اگه خواستی پیشنمایش یا پیش نگاه یی رو بنویسی بهتره مو به مو تعریف کنی و تحلیل زیاد لازم نیستش ! 
بازم ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
یاد 7سال پیش افتادم
پاسخ
محمد جان برای شروع کارت خیلی خوبه. همینطور با قدرت ادامه بده[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

با این که خودم  طرفدار گرز نیستم ولی هر سه گانشو بازی کردم و بازی های خوبی بودن. البته این نسخه ی آخریشو تا آخر نرفتم.
[تصویر:  38858454046459083312.png]

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,984 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,097 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,121 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,531 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,274 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان