موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
آفرین واقعا لازم بود بخونم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خسته نباشی[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 43
پلتفرم های شما:
- Xbox 360
- Playstation 4
- Mobile
من که فقط سه و داوریشو بازی کردم فقط سه حال داد وقتی با شاتگان میزدی یارو منهدم میشد!!.ممنون بابت نقد.
\cell \lastrow\row}
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام . کارت خوبه یعنی استعداد نویسنده شدن رو داری .
یه چند نکته میگم رعایت کنی روز به روز بهتر هم میشی !
ببین توی مقدمه بیشتر درباره ی شرکت سازنده و چگونگی به وجود اومدن این بازی و چگونگی الهام گرفتن سازنده های بازی برای ساخت این بازی نوشت ! بهتره که موتور سازنده رو توی بخش گرافیک بگی نه در مقدمه ! هر بخش رو هم که مینویسی , فقط نگو که توی بازی چی هست و چی نیست اون چیزایی رو که هست رو تحلیل کنشون ! نقدشون کن ! یعنی مثلا میگی تو بازی سیستم آپگریت کردن اسلحه ها وجود داره باید ادامه بدی و این رو نقدش کنی و بگی خوب هست یا بد ! بدرد میخوره یا نه ! اصلا وجود همچین سیستمی توی این بازی به بهتر شدن بازی کم کرده یا نه !
در کل پتانسیل داری [img]images/smi/s0 (24).gif[/img] موفق باشی
زنده باش نه زندگی کن.گنده باشو بچگی کن // قصه باش نه قصه گو.عشقی باش تو فٍنته قو
خودت باش واقعی.رد شو بشکون شاخ دیو // هرچی هستی خر نباش.قانع به کم نباش
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
خواهش میکنم !
یک چیز رو هم درباره ی داستان بازی میگم ! انقدر مو به مو تعریف نکن داستان رو ! فقط بگو موضوع اصلی چیه ! حدودا 4 یا 5 خط درباره ی موضوع کلی داستان بگو و بقیه ش داستان رو تحلیل کن چون داری نقد میکنی ! ولی اگه خواستی پیشنمایش یا پیش نگاه یی رو بنویسی بهتره مو به مو تعریف کنی و تحلیل زیاد لازم نیستش !
زنده باش نه زندگی کن.گنده باشو بچگی کن // قصه باش نه قصه گو.عشقی باش تو فٍنته قو
خودت باش واقعی.رد شو بشکون شاخ دیو // هرچی هستی خر نباش.قانع به کم نباش
موضوعها: 16
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
محمد جان برای شروع کارت خیلی خوبه. همینطور با قدرت ادامه بده[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
با این که خودم طرفدار گرز نیستم ولی هر سه گانشو بازی کردم و بازی های خوبی بودن. البته این نسخه ی آخریشو تا آخر نرفتم.