موضوعها: 25
10-22-2013, 07:55 PM
(آخرین ویرایش: 10-23-2013, 02:06 PM، توسط Javad Rahimi.)
با سلام.
من یه مشکل دارم توی فروم دارم که خیلی بده[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
بعضی وقتا که میخوام برای یکی یادداشت توی پروفایلش بزارم ارور میده باید چندین بازی این کارو تکرار کنم تا بالاخره موفق بشم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اگه میشه رسیدگی کنید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 25
(10-23-2013, 06:32 AM)mahdi081 نوشته است: (10-22-2013, 07:55 PM)'Javad Rahimi' نوشته است: با سلام.
من یه مشکل دارم توی فروم دارم که خیلی بده[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
وقتی میخوام برای یکی یادداشت توی پروفایلش بزارم ارور میده باید چندین بازی این کارو تکرار کنم تا بالاخره موفق بشم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اگه میشه رسیدگی کنید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
میشه متن ارور رو بنویسی؟
اگه دوباره اون ارور رو داد حتما متنشو میدم الان متنش یادم نیست[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 1
سلام من یه مشکل دارم تاپیک مرتبط تر از این پیدا نکردم دیگه
از دیروز ظهر مشکل ورود به سایت دارم و وقتی روی ورود میزنم یه فایل سبک با اسم "download" دانلود میشه و وارد نمیشه و وقتی هم میرم توی صفحه ورود کاربر و از اونجا میخوام وارد بشم وارد یه صفحه میشه کلی نوشته الکی داره !
کسرا هم که مسئول این بخشه 4 روزه انلاین نشده
چه کار کنم ؟؟
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
There was an error posting your reply:
پیامیوارد نشده است. لطفاً یک پیام وارد کنید.
همش این ارور رو میده چیه ؟
I'm nuclear
I'm wild
I'm breaking up inside
A heart of broken glass
Defiled
Deep inside
The abandoning child
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
همين مشكلي كه عليرضا اشاره كرد...........راه حلش(يه بار بايد پيش نمايش ارسال رو بزني بعدش ارسال پاسخ)
لطفا رسيدگي كنيد...........[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
با سلام و خسته نباشید
لطفا به جای این که در قسمت اخرین ارسال های انجمن،اخرین نظرات رو قرار دهید لطفا اخرین تاپیک ها رو قرار بدین ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 11
اقا مثل تم قبلی یه کاری کنید . انجمنم به چشم بیاد . مثلا به افرونه بذارید که اخرین پست ها رو تو انجمن ببینیم .؟!؟!! مثل تم قبلی .؟؟
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام من نمیدونم چرا هر چی تو خود سایت نام کاربر و رمز عبور میزنم هیچ اتفاقی نمی افته حتی پیغام هم نمیده...سایت دوباره میاد
کد:
[color=#000080][size=large][font=comic sans ms]انسان موجودیست که خیلی انسان نیست[/font][/size][/color]