04-13-2014, 11:54 PM
(03-30-2014, 11:29 AM)'R4mtin' نوشته است:مشکل شما از لنز و دیسک نیست. از آپدیته کنسوله.(03-29-2014, 10:24 PM)'Amir Fenix' نوشته است:معمولیه . ولی این دوتا بازی رو تا به حال از 3 تا مغازه مختلف گرفتم که این اروررو میده . وقتی هم که بازی رو نصب میکنم که از رو هارد اجرا کنم یه چیز تو این مایه ها منویسه try download the game . تو سایت های دیگه دیدم که این بازیا نسخه j-tag شون جداگانست یعنی باید نسخه j-tag پیدا کنم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اینم یکی دیگه از مسخره بازی های ایکس باکس یعنی(03-29-2014, 03:38 PM)'R4mtin' نوشته است:Burner max خریدی یا معمولی ؟(03-29-2014, 02:28 PM)'me20' نوشته است:بازی های دیگرو میاره فقط این دو تا بازی جدیدارو نمیاره(03-29-2014, 11:54 AM)'R4mtin' نوشته است: سلام دوستان . من با این بازی thif و metal gear solid : grand zero مشکل پیدا کردم . هر دو بازی رو 3 بار عوض کردم و از مغازه های دیگه خریدم ولی تا بازی رو اجرا میکنم این اروررو میده unreadable disc اخرین بازی هم که اجرا کردم رو کنسول castelvania : lord of shadow بود . مدل کنسولم slim 4 gb . j-tag
خواهشا کمک کنید![]()
سلام.
شما لنزت خرابه باید تعویض بشه
بده بیرون برات آپدیت جدید بزارن. منم عین همین مشکلو با همین بازیا داشتم. آپدیت داشبورد میخواد. آپدیت کردم درست شد
I'm nuclear
I'm wild
I'm breaking up inside
A heart of broken glass
Defiled
Deep inside
The abandoning child
I'm wild
I'm breaking up inside
A heart of broken glass
Defiled
Deep inside