07-26-2013, 05:39 PM
(07-26-2013, 12:41 PM)'Amir Fenix' نوشته است:(07-26-2013, 03:46 AM)'deatg22' نوشته است: تو رو خدا کمکم کنید،من رفتم BO II رو گرفتم یه شمکل بزرگ الآن دارم،سره لود شدن هر مرحله،یه دیسک ارور میاد باید یه بار دیسک رو در بیاری و از اول بزاری،بعد از سه چهار بار این کار رو کردن بعدن لودینگ رو رد می کنه،الآن هم به مرحله ی چهار رسیدم دقیقا هر دفعه یه جاش گیم ارور می ده و بعد از زدن اوکی،کنسول ریست می شه،رفتم دی وی دی رو هم دو بار تا حالا عوض کردم ولی بازم فایده ای نداشت...[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]کنسول رو هم به دو هفته نمی رسه که خریدمش،فکر نکنم ایراد از لنز باشه،لطفا کممممممممممممممممک[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]نه ایراد از لنزه و نه آپدیت. واسه بازی کردن BO II باید یه آپدیت جدید رو دستگاهت بریزی. میتونی ببری به یک جای معتبر تا واست بریزه و بعد درست میشه.
بعدید می دونم که نیاز به آپدیت داشته باشه،چون من هنوز دو هفته نیست که کنسول رو گرفتم و همون موقع هم آخرین آپدیت رو ریخت،و راستی،الآن مشکلی که توی مرحله ی چهار داشتم خود به خود حل شد،ولی اون مشکل دیگه رو هنوز دارم،سر هر مرحله که می خواد لود بشه،دستگاه ارور دیسک میده و باید دی وی دی رو در بیارم و از اول بزارم تا کار بکنه،تا این عملیات رو برای هر مرحله دو بار انجام میدم تا کار کنه،آیا اینم مشکل از آپیدت و باید برم آپدیت رو تصب کنم؟
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]