موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
ارور 12013 چیه یو تو پی اس ان
اگه میشه این سایت معتبر در مورد فروش Cobra رو به من هم پ.خ کنین.
خیلی ممنون
سلام لطفا به من کمک کنید من میخواستم با ps3 ام به اینترنت وصل بشم و آنلاین بازی کنم آپدیت من ۴٫۴۶ بود و برای آنلاین بازی کردن سیستم گفت که باید آپدیت بشه من آپدیت ازطریق اینترنت (update via internet) رو انتخاب کردم و سیستم آپدیت
شد به 4٫۵۵ وارد مولتی من که میشم بازی ها اصلا بالا نمیاد و error 80010017 رو میده . کمکم کنید باید چکار کنم ؟
[font]سلام دوستان[/font]
[font]یکی از دوستان من یه ps3 فت داره که یه هارد 250 گیگی هم روشه[/font]
[font]وقتی دستگاه رو روشن میکنم صدای تق تق از قسمت هارد میاد که احتمالا هارد خراب شده[/font]
[font]دستگاه رو بدون هارد یا با هارد که روشن میکنم چراغ سبز روشن میشه و بعد از حدود 1 دقیقه چراغ قرمز چشمک زن میزنه[/font]
[font]وقتی هم که سی دی میزارم داخلش هم چراغ سبز و آبی روشن میشه و بعد دوباره چراغ قرمز چشمک زن میاد[/font]
[font]به منوی ریکاوری هم نمیره که احتمالا به خاطر خرابی هارده[/font]
[font]دستگاه رو باز کردم چیز خاصی متوجه نشدم فقط انگار یه جای باطری داشت که باطریش نبود[/font]
[font]به نظرتون ایرادش کجاست و چقدر هزینه داره؟[/font]
[font]ممنون[/font]
سلام و خسته نباشین حدود 3 ماه است ps3 خرید کپی خور از روز اول rogero 4.50 v1.01 روش بوده به اینترنت اصلا وصل نشده و بازی میکردم اما 2 روز پیش فیفا 14 بازی کردم دستگاه رو خاموش کردم و حدود 1 ساعت بعد خواستم بازی کنم رفتم تو مولتی من یه صفحه آبی اومد آهنگ همیشگی مولتی منم در حال پخشه ولی چیزی نیست که بزنم عکس گرفتم میزارم ممنون میشم اگه بگین مشکلم چیه فدای همتون .