نظرسنجی: ایا نظر شما تاپیک مفیدی بودید و توانست به سوالات شما پاسخ دهد؟
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
بله
60.00%
9 60.00%
خیر
40.00%
6 40.00%
در کل 15 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات و مشکلات در رابطه با بازی ها شیرینگ یا دیجیتالی
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه ...

دوستان بنده یه مشکلی داشتم که میخواستم با شما درمیون بزارم :

من کنسولم ریجن دو هست بردم بیرون دیتا بزنن بهش که دیتا شد تقریبن 120 تومن که Gta V . Walking Dead . farcry4 . battlefield4 و یکی دوتا بازی هم بود مثلا Limbo ...

بازی هایی مثله لیمبو مدتشون محدود بود ینی تا فلان تاریخ باید بازی میکردی چه بازی میکردی چه نمیکردی تو تاریخه مشخصش ( انقضا ) قفل میفتاد این به کنار ...

من بازیه FIFA16 رو اورجینال گرفتم ینی دیسکی و اونو در هر حالته آنلاین یا آفلاین بازی میکردم خلاصه گذشتو گذشت من یه دوستی دارم که این تو کاره هک کردنه اکانت بود یکی دوتا اکانت داد من ازش تونستم از لایبرریش چنتا بازی بگیرم بزارم تو صف دانلود خلاصه کارارو انجام دادم من یه اشتباه انجام دادم و اونم این بود که به سرم زد برم یکی از بازیشم از اکانتش وردارم رفتم اکانتش دیدم پیام داد که آنلاینه و Sign Out شدم اومدم دیدم اون بازیاش قفل افتاد اما برای منو نه سالم بودن ....

بعده چند هفته من امروز بازی که میکردم خواستم برم بازیای دیگه هامو انجام بدم دیدم عه قفل افتاده روشون رفتم که بازیو اجرا کنم دیدم یه پیغامی اومد اسمه اون اکانتی که همون صاب مغازه زده بود اونجاس مثلا گفته ایشون خبردار شده یا بازیای ایشونه یا مواردی از این قبیل به این دوستم جریانو گفتم گفت که طرف فهمیده و رو بازیات قفل افتاده من گفتم مگه میشه بفهمه گفت آره معلوم میشه با این دستگاه رفتی رو اکانتش حتی من پرسیدم اگه کلا آنلاین بازی نمیکردم هم باز بازیام قفل میشد گفت آره بعدش گفت عیب نداره اکانته بازیا رو کنسول هست و اگه اکانته دیگه بخرم میتونم بزنمو دوباره بازی کنم .....

این بود شرحه حاله من اما ازتون چنتا سواله مهم دارم :

1. اینکه جدی چی باعث شده رو بازیایا خودم قفل بیفته . (دوستم میگفت اگه اکانته خودتو بسازی و بازیاتو روش اجراکنی هیچ اتفاقی نمیفته)

2. من خیلی مطالب درمورده اکانت ترکیبیو شیرینگ خوندم اما چون ماشالا همه میپیچونن اصلا نمیتونم متوجه بشم که اصله قضیه چیه .

3. و اینکه ظرفیته 1 .2. 3. چیه رو متوجه نشودم الان من بخوام اکانت بخرم از کجا بدونم ظرفیت چنده و چه بازی هایی به کنسولم میخوره .

4.  و اینکه کلا چیکارکنم باز اکانته دیگه بخرم؟ ( چجوری ) کنسولم بن شد اصلن نمیدونم که چی به سرش اومد ..

ممنون میشم اگه کمکم کنید .. بینهایت سپاس S0 (74) S0 (74) S0 (74) S0 (74)
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوالات و مشکلات در رابطه با بازی ها شیرینگ یا دیجیتالی - توسط T.I.R - 12-29-2016, 03:45 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان