موضوعها: 54
پلتفرم های شما:
07-17-2015, 11:04 AM
(آخرین ویرایش: 07-17-2015, 11:06 AM، توسط Arash-Fire.)
سلام...لطفا جواب بدهید
من داشتم با کنسول بتلفیلد هاردلاین رو بازی میکردم ناگهانی چند تا لکه سفید رو تلویزیون اومد و ps4 خاموش شد الان هم دیگه روشن نمیشه :(
البته روشن میشه به جای اینکه یک صدا بخوره چند تا صدا میخوره ولی با اینکه روشن میشه تصویر نمیاد
به نظرتون چیکار کنم؟
بدم تعمیر؟
رو تلویزیون دیگه ای امتحان کنم ؟
کابل مشکل داره؟
یا...
لطفا جواب بدهید...
بعد حتی نمیتونم خاموش کنم و مجبورم از برق بکشمش
موضوعها: 79
(07-17-2015, 11:04 AM)arash.sony.ps4 نوشته است: سلام...لطفا جواب بدهید
من داشتم با کنسول بتلفیلد هاردلاین رو بازی میکردم ناگهانی چند تا لکه سفید رو تلویزیون اومد و ps4 خاموش شد الان هم دیگه روشن نمیشه :(
البته روشن میشه به جای اینکه یک صدا بخوره چند تا صدا میخوره ولی با اینکه روشن میشه تصویر نمیاد
به نظرتون چیکار کنم؟
بدم تعمیر؟
رو تلویزیون دیگه ای امتحان کنم ؟
کابل مشکل داره؟
یا...
لطفا جواب بدهید...
بعد حتی نمیتونم خاموش کنم و مجبورم از برق بکشمش
منظورتون از چند صدا مي خوره رو متوجه نمي شم
شما روي ي تلويزيون ديگه اول امتحان كن حالا يا با همون HDMI يا با يكي ديگه بعدش اين سوال رو بپرسيد
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
ببخشید کسی آدرس جایی تو توپخونه رو میشناسه که بازی رو به صورت sharing و قیمت مناسب بده؟
موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
سلام داداش پوریا ببخشید سرتو درد میارم چند سوال دارم میگن اکانت ظرفیت 1و2و3 ، این اکانت رو یک بار باید خرید یا برا هر بازی یک اکانته؟ ایا میشه بازی ها رو روی اکانت اصلی خودمون بریزن؟ ایا اگه من یک بازی ظرفیت 2 و1 داشته باشم میتونم برا انلاین بازی کردن ظرفیت 2 به اینترنت وصل شم ؟ اکانت 1 بن نمیشه؟ ایا راهی هست که ظرفیت 2و1 تو یک اکانت نباشند و برا 2 به اینترنت وصل شم و 1بن نشه؟ ایا اگه بازی تو اکانت اصلی نباشه ولی تروفی ها بره تو اکانت اصلی؟ اگه بازی پاک شه باید بریم دوباره برامون بریزن یا میشه خودمون دانلود کنیم؟ اگه هاردمون پر شه راهی نداره بدون پاک کردن بازی ها هارد دیگه ای بزاریم و اگه بزاریم دوباره باید حق اشتراک بگیریم همش ایا میشه ، ایا،ایا، ببخشید واقعا سوالام زیاد بود و فکر نکنم جواب بدی ولی اگه جواب بدی ممنون میشم
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
ببخشید پوریا اضافه است برا یکی نوشته بودم حال نداشتم دوباره بنویسم کپی کردم حواسم نبود پاک کنم
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
ببخشید این یکی هم میپرسم
دیتا بازی رو بگیریم باید بازی رو دانلود کنیم رو ps4 یا نه میشه یک توضیحی هم بدیدکه ایا اکانت بگیرم بهتره یا دیتا؟