موضوعها: 0
(06-24-2014, 10:07 PM)Best player نوشته است: دوستان می دونم که خیلیاتون مشکل موندن تو please wait رو موقعی که می خواید تو PSN عضو بشید داری.
عده ای می گن باید از کریو استفاده کنید و عده ی دیگه ای میگن باید DNS رو دستی تنظیم کنید.ولی هر دوی این کار ها فقط تو بعضی موارد جواب می دن و پایدار ترین راه اینه:
شما فقط کافیه با یه نت دیگه (یعنی یه سرویس دهنده ی اینترنت دیگه که از نوع نت خودتون نباشه) و فقط برای اولین بار وارد بخش ساخت اکانت تو PSN بشید.....خواهید دید که می تونید به راحتی وارد اون بخش بشید و اکانت خودتون رو بسازید.بعد از ساخت اکانت دیگه با هر اینترنت دیگه ای که وارد PSN بشید دیگه تو please wait گیر نمی کنید.امیدوارم که این راه برای افرادی که تو متصل شدن به PSN مشکل دارن کاری باشه.
سلام منن هنوز تو PLEASE WAIT گیر کردم اپدیت 2.03
ر اهه حله قطعی پیدا نشد؟
من خیلیییییی ناراحتم...
اخه رمز مودم رو که تو ps4 خودم میزنم و همه گزینه ها و سولاتش رو اتوماتیک میزنم بعد میره برا تست اینترنت کانکشن گزینه اول رو اوکی میکنه گزینه دوم یعنی تست اینترنت رو ارور میده تورو خدا حتی اگه بلد هم نیستی یه چیزی بگو الهی که خدا خیرت بده
متن ارور:.A DNS error has occurred
(NW-31253-4)
توروخدا زود جواب بده دمت گرم یا علی مدد
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
دوست عزیز واقعا معذرت میخوام که اینقدر دیر دارم بهت جواب میدم :(مدت زیادی میشه که این تاپیک رو چک نکردم
امیدوارم که تاحالا مشکلت حل شده باشه ;)ولی اگه حل نشده این رو هم برای خودت هم برای بعضی دیگه از دوستان که نمیدونن دارم میگم:
در زمانی که کنسول به شما ارور A DNS error has occurred رو میده شما باید حتما DNS رو دستی وارد کنید. به احتمال زیاد شما نمیدونید که بهترین DNS برای اینترنتتون چیه. بهتره که از نرم افزار namebench استفاده کنید. زمانی که شما این نرم افزار رو اجرا کنید نرم افزار به صورت اتومات و طی مدت (حدودا 30 دقیقه یا کمتر) نتیجه رو به شما میده که شامل اطلاعات زیادی میشه. در بین نتایج شما دو مورد primary dns و secondary dns رو هم میبینید. شما فقط کافیه اون دو مقدار رو به جای مقادیر dns خواسته شده در ps4 بزارید. ارور برطرف میشه.
موفق باشید :)
TONIGHT WE RIDE
همین که جواب دادی دوست عزیز من ممنونتم.
عرضم به خدمتت که پشتیبانی شرکت صبانت همونطور که گفتین DNS هارو به بنده گفتن و منم وارد کردم.
با سپاس یا علی
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 4
- PSP
- Mobile
DNS رو چه طوری دستی وارد کنم؟ ایزی ستاپ رو میزنم میگه پروکسی میخوایی که من Do Not Use رو میزنم بعدش برای منم همین ارور
A DNS error has occurred
میاد. چیکار کنم؟
...Come Back To Your Destiny
...You're On The Right Patch Because You Are Special
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 4
- PSP
- Mobile
آیا واقعا psn قیلتر شده؟ اگه شده چرا بعضی ها هنوز دارن راحت استفاده میکنن؟ چرا بازی ها دانلودشون شروع میشه بعد از یکی دومگ قطع میشه؟
...Come Back To Your Destiny
...You're On The Right Patch Because You Are Special