12-06-2018, 01:51 PM
(آخرین ویرایش: 12-06-2018, 01:52 PM، توسط White Beard.)
سونی ویدئویی در رابطه با استودیوهای فرستپارتی خود و کارکنان آنها منتشر کرد.
نویسنده:آرین مرادی
[font=B Badr]امروز شرکت سونی ویدئویی جالب را از کارمندان استودیوهای مختلف تحت پوشش خود منتشر کرده است که به نظر میرسد در آن شاهد تلاش این شرکت برای جذب استعدادهای مختلف به صنعت بازیهای ویدئویی هستیم[/font].
در این ویدئو ما شاهد افراد مختلفی از استودیوهای بزرگ و کوچک شرکت سونی مانند سانتامونیکا (Santa Monica)، سونیبند (Sony Bend) و پیکساپوس (PixelOpus) هستیم. هر یک از کارکنان توضحیات مختلفی را در رابطه با جو حاکم بین کارمندان، میزان علاقهی آنان به ساخت بازیهای رایانهای و موضوعات متفاوت دیگر ارائه میدهد. در این میان میتوانیم جملات زیبا و الهامبخشی را نیز بشنویم، متوجه میشویم که یک بازیساز خبره و قهار، نه تنها از ساخت بازی و زحمت کشیدن برای آن خسته نمیشود بلکه از آن لذت میبرد. در قسمت زیر تعدادی از این جملات را برای شما آوردهایم:
شنون استاداستیل (Shannon Studstill) توسعهدهنده در استودیو سانتامونیکا:
کارکنان در اینجا فرهنگهای مختلفی دارند ولی همگی ما جزو خانوادهی پلیاستیشن محسوب میشویم و همین امر باعث احترام متقابل ما به یکدیگر و اعتقاداتمان میشود.
ربکا رابرتس (Rebeca Roberts) طراح هنری در پیکسلاپوس:
زمانی که برای چیزی که به آن عشق میورزید تلاش میکنید، این کار اصلا سخت نیست که تمام وجود و انرژی خود را به آن اختصاص دهید.
کریستوفر ریس (Christopher Reese) کارگردان در استودیو بند:
بهترین قسمت کار من آنجا است که بالاخره میتوانم بازی که در حال توسعه آن بودم را تجربه کنم. از یک طرف دیدن اینکه تمام کارهای غیر ممکن و سختی که از تیم سازنده انتظار داشتم و آنها به بهترین نحو ممکن آنها را انجام دادهاند و از طرفی دیگر بازیکنانی که با تجربهی بازی شگفتزده میشوند، بهترین قسمت کار من را رقم میزند.
در انتهای ویدئو شاهد آن هستیم که تیم سونی، به کسانی که احساس میکنند استعداد و مهارت لازم را در این صنعت دارند پیشنهاد میکند که سونی میتواند بهترین مکان برای آنان باشد:
مهم نیست که یک تکنسین هستید یا یک فیلمبردار و یا حتی یک طراح هنری، من معتقدم اینجا جایی است که شما به چالش کشیده میشوید، پیشرفت میکنید و نهایتا به کاری که انجام میدهید افتخار خواهید کرد.
اگر به مهارت خود و ساختههای خود ایمان دارید و میخواهید که بهترین محصول را ارائه دهید، اگر میخواهید به کاری که علاقه دارید بپردازید، به نظرم استودیوهای سونی میتوانند یکی از بهترین فرصتهای ممکن برای شما باشند.
شما میتوانید ویدئوی مذکور را در قسمت زیر مشاهده کنید:
دانلود ویدئو با کیفیت 720pاین ویدئو میتواند الهامبخش و انگیزهی بزرگی برای بسیاری از توسعهدهندگانی باشد که امیدوار هستند روزی در شرکتهای بزرگی همانند سونی و مایکروسافت مشغول به کار شوند. نظر شما کاربران گیمفا در این رابطه چیست؟
منتظر نظرات شما عزیزان گیمفایی هستیم.