09-27-2015, 10:12 PM
سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه . من که بدم . مدرسه داره باز میشه و اینا .
در پی همین مدرسه باز شدنا من رفتم یک تحقیقی کردم . ببینم کیا تقل میزنن کیا نمیزنن ؟ خوشبختانه بیشتر گیمفایی های عزیز بچه مثبتن و نمیزنن . میگی چرا ؟ میگه : تو نمره ای که خودت به دست اوردی رو میری نشون میدی به مامانی نه نمره ای که بدون زحمت به دست اوردی . خب عاقل تو واسه مامانی درس میخونی ؟ الان میگم عاقبت کسی که تقلب نکنه چیه .
فکر کن الان اول ساله . امتحان میان ترمه داری امتحان میدی . میبینی همه دارن تقل میزنن . تو تقل نمیزنی بعد چی میشه ؟ نمرت پایین میشه . میری خونه به مامانی میگی 20 میشی بعد که ورقه صحیح میشه . قیافه معلم میشه این
[font=tahoma]بعد قیافه خودت چجوری میشه ؟ اینجوری . مامانی رو که نگو دیگه
[/font]
[font=tahoma]که در نهایتا اقا تازه میفهمه که تقل بزنه . کی ؟ خرداد . بله امتحان خرداد . چی میشه اون موقع ؟ دیگه همه از تقلب ها درس رو یادگرفتن کسی به کسی تقل نمیرسونه . معلم هم 4 چشی چشش به توئه از اون شانست که سوتی میدی معلم برگه رو پاره میکنه .
[/font]
[font=tahoma]
خب دوستان این اولین استند اپ مجازی که خودم اختراع کردم . فقط قصد ما فقط شادی بود و کسی اگه ناراحت شد برش میدارم . [/font]
[font=tahoma]و از اون هایی که هستن پرسیدم گفتن ناراحت نمیشن . [/font]
در پی همین مدرسه باز شدنا من رفتم یک تحقیقی کردم . ببینم کیا تقل میزنن کیا نمیزنن ؟ خوشبختانه بیشتر گیمفایی های عزیز بچه مثبتن و نمیزنن . میگی چرا ؟ میگه : تو نمره ای که خودت به دست اوردی رو میری نشون میدی به مامانی نه نمره ای که بدون زحمت به دست اوردی . خب عاقل تو واسه مامانی درس میخونی ؟ الان میگم عاقبت کسی که تقلب نکنه چیه .
فکر کن الان اول ساله . امتحان میان ترمه داری امتحان میدی . میبینی همه دارن تقل میزنن . تو تقل نمیزنی بعد چی میشه ؟ نمرت پایین میشه . میری خونه به مامانی میگی 20 میشی بعد که ورقه صحیح میشه . قیافه معلم میشه این
[font=tahoma]بعد قیافه خودت چجوری میشه ؟ اینجوری . مامانی رو که نگو دیگه
[/font]
[font=tahoma]که در نهایتا اقا تازه میفهمه که تقل بزنه . کی ؟ خرداد . بله امتحان خرداد . چی میشه اون موقع ؟ دیگه همه از تقلب ها درس رو یادگرفتن کسی به کسی تقل نمیرسونه . معلم هم 4 چشی چشش به توئه از اون شانست که سوتی میدی معلم برگه رو پاره میکنه .
[/font]
حالا شما هیچ کدوم این بالایی ها رو در نظر نگیر . فکر کن بچه مثبته تقل نمیزنه 20 میشه . یکی مثل مهندس عیسی پور اون جا بچه مظلوم مثبت میمونه . این جا اتیش پاره . اسپم میده .
دکتر عیسی پور در مدرسه سوال جواب میده مثبت میگیره اینجا اسپم میده اخطار میگیره . میبینی تقارنو ؟
یا اون هایی که زیادن . تو مدرسه بچه مثبت مظلوم . اینجا چی ؟ میگی پیرهن نیتن دریک پاره شده تمام فحش های عالم رو روت خالی میکنه بعد انتظار داره بن شی . حالا من نمیخوام بگم اسمش امیره .
حالا یکی مثل من عاشق پروجکت کارزه نمیاد مثل احسان تو بحث ها از فحش استفاده کنه بجاش چی ؟ تو مدرسه برای خودم دلقکیم . یعنی میزنم رو دست عیسی پور . حالا فراموش نشه خودم یک اسپمرم . اسپمر با استنداپ کمدی که دفعه اولمه
[font=tahoma]
خب دوستان این اولین استند اپ مجازی که خودم اختراع کردم . فقط قصد ما فقط شادی بود و کسی اگه ناراحت شد برش میدارم . [/font]
[font=tahoma]و از اون هایی که هستن پرسیدم گفتن ناراحت نمیشن . [/font]