08-20-2019, 07:22 PM
شایعه: شرکت اکتیویژن از طراح ارشد تریآرک خواسته است تا این استودیو را ترک نماید
دیوید واندرهار (David Vonderhaar) برای مدتی طولانی با استودیوی تریآرک (Treyarch) همکاری داشته و به عنوان طراح ارشد برروی پروژههای زیادی در این استودیو مشارکت نموده است. همچنین وی وظیفهی خلق بخش چندنفرهی بسیاری از نسخههای مجموعهی Call of Duty: Black Ops را بر عهده داشته است که حالت بتل رویال Blackout نیز شامل آنها میشود.
دیوید واندهار در رشته پیامهایی که در صفحهی شخصی خود ارسال نمود، توضیح داد که از وی خواسته شده است تا ارتباط خود را با مجموعهی Call of Duty قطع نموده و به طور دقیقتر، استودیوی تریآرک را ترک نماید. پیامهای وی در حال حاضر حذف شده است ولی تصاویری از آنها هنوز در فضای مجازی دست به دست میشود. البته پیامهای وی تا حدودی مبهم بوده و دقیقا مشخص نیست که آیا به دلیل رویکرد متفاوتی که برای بازی Call of Duty: Modern Warfare اتخاذ شده است، این اتفاق رنگ واقعیت به خود گرفت و یا موضوع دیگری در میان بوده است؟ وی در این خصوص اظهار داشت:
نقلقول:شخصی از من درخواست نمود که ارتباط روزانهی خود را با مجموعهی Call of Duty قطع نمایم. من به آن احترام میگذارم و کاملا با عقل جور در میآید. قبل از رفتنم از تمام قهرمانان مجموعهی Call of Duty در زمینهی ورزشهای الکترونیکی مربوط به آن، آرزوی موفق مینمایم.
از زمانی که استودیوی اینفینیتی وارد (Infinity Ward) رویکردی جدی را برای ارائهی واقعیتهای جنگ برای نسخهی جدید مجموعهی Call of Duty اتخاذ نمود، شرکت اکتیویژن (Activision) ممکن است اشخاصی مانند واندرهار را کنار گذاشته باشد. وی در ادامهی پیامهای خود اظهار داشت:
نقلقول:هرگونه داستانی را تاکنون شنیدهاید ممکن است واقی باشد ولی حقیقت نیست. حالا به خودتان افتخار نمایید و کاملا افتخاری است که آنها را میدانید.
ما راه درازی را در کنار یکدیگر در پیش داشتهایم و من درحال حاضر نمیتوانم کمکی به خود نمایم. من دیگر به بهایی که برای آن بایستی بپردازم اهمیت نمیدهم. ما اقدامی را با یکدیگر به سرانجام رساندیم و آن در عین حال که مزخرف بود ولی شگفتانگیز نیز محسوب میشد. سالهای طی شده بسیار لذتبخش بوده است و به خودتان افتخار نمایید. از همهی شما تشکرم مینمایم.
بازی Call of Duty: Black Ops 4 به دلیل داشتن پرداختهای درونبرنامهای بسیار زیاد مورد انتقاد شدیدی قرار گرفت. اگرچه که شرکت اکتیویژن اعلام نموده است که سود بسیار هنگفتی را از آنها دریافت نموده است ولی هنوز بازی Call of Duty: Black Ops 4 را یکی از ناامیدکنندهترین نسخههای این مجموعه محسوب مینماید. در حال حاضر نیز شرکت اکتیویژن به صحبتهای واندرهار واکنش نشان نداده است.