05-06-2016, 02:24 PM
شایعات بازگشت سری بازی بسیار محبوب Crash Bandicoot در کنسول نسل هشتمی پلیاستیشن ۴ همچنان ادامه دارند؛ یکی از صدا پیشگان اصلی سری نامبرده، به تازگی صحبتهای خیلی جالبی کرده است. برای جزئیات بیشتر با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
لکس لنگ که به عنوان صداپیشه شخصیت Neo Cortex شناخته می شود، در صفحه فیسبوک خود متن زیر را منتشر کرده:
نقلقول:واو! عجب بازگشت به گذشتهای در پنجشنبه بود! این هفته از من درخواست شد تا ۳ شخصیت مختلف که قبلا صداپیشگی آنها را در بازیهای قدیمی بر عهده داشتم احیا کنم. یک دکتر، یک شیطان و یک هوش مصنوعی. متاسفانه من فقط همین مقدار اطلاعات را می توانم در اختیار شما قرار دهم. منتظر جزئیات بیشتر باشید!! خیلی برای آنها هیجان زده هستم!!
تنها شخصیت دکتری که لکس لنگ در سابقه کاری خود دارد، کسی جز ضدقهرمان اصلی سری Crash Bandicoot یعنی Dr. Neo Cortex نیست. با این حال مطمئن نیستیم که شیطان و هوش مصنوعی چه هستند. شاید ارتباطی با کارهای قدیمی ایشان در سری Mass Effect و Star Wars دارد.
مالکیت Crash Bandicoot هنوز در اختیار اکتیویژن است با این حال سونی تمایل دارد که آن را برای بازیهای جدید پلیاستیشن ۴ خریداری کند. که چنین اتفاقی خواهد افتاد را کسی نمیداند.
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۰:۵۳