09-22-2019, 10:09 AM
بدون شک شرکتهای تولیدکنندهی هدستهای واقعیت مجازی، جذب بیشترین مخاطب را هدف قرار دادهاند و این فناوری هنوز برای دستیابی به آن، راه درازی را در پیش دارد. اما کلید دستیابی به این مهم، مقاومت و سرمایهگذاری است که تاکنون شرکت سونی (Sony)، تلاش تحسین برانگیزی را در این زمینه داشته است.
شوهی یوشیدا (Shuhei Yoshida)، رئیس استودیویهای جهانی شرکت سونی، طی مصاحبهای با وبسایت خبری Wccfetch اعلام نمود که از مهم بودن این فناوری آگاه است و توضیحاتی را دربارهی تجربهی خود در بخش واقعیت مجازی ارائه کرد. وی اظهار داشت که شرکت سونی به حمایت خود از این فناوری ادامه میدهد و از تمام مزیتهای آن بهره خواهد برد. همچنین توضیح داد که توسعهی سختافزار و درک توسعهدهندگان از آن، ضروری است. وی در خصوص موضوعات یاد شده بیان کرد:
نقلقول:بدون شک بازی Blood & Truth توانسته است موفقیتهای بسیاری را کسب کرده و تاکنون تحسین بازیبازان را برانگیخته است. شرکت سونی به پشتیبانی از آن ادامه خواهد داد و به زودی بهروزرسان جدیدی را دریافت خواهد کرد که درجهی سختی دشوار، شامل آن میشود. به علاوه اگر شما داستان آن را در درجهی سختی دشوار به اتمام رسانید، تروفی جدیدی را آزاد خواهید کرد.من عقیده دارم که تجربه در سختافزار برابر است با پیشرفت تجربهی واقعیت مجازی. توسعهدهندگان بازیهای واقعیت مجازی و حتی آنهایی که در این زمینه مدتی است که تجربه دارند، باید چیزهای بیشتری را یاد بگیرند. من متوجه شدم که به محض شروع توسعهی یک بازی واقعیت مجازی، چیزهای بیشتری را بایستی آموخت زیرا عناوین معمولی با آنها بسیار متفاوت هستند. البته ما دستورالعملهای بسیاری را به منظور جلوگیری از اشتباه داریم و با نبوغ توسعهدهندگان، به چگونگی طی کردن این راه پی خواهیم برد. همچنین واقعیت مجازی باعث میشود به تواناییهای بشر فکر کنیم و بعد از گذشت ۳ سال، این دانش رشد خواهد کرد.