موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- PSVita
- Playstation 4
کسایی که میگن فقط برای xbox و pc هست یکم دقت کنند بزارید تصویر بک گراند عوض بشه میبینید که ps3 هم هست فقط کمی کم رنگه.
موضوعها: 0
من سایتش رفتم فقط xbox و pc نیست ps3 هم زده اما تیرست دیده نمیشه خوب کنار ps3 یه چی هم بود نفهمیدم چی هست [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] screen shot های بازی تو اون صفحه لود میشه چند تا لود شه میبینید که ps3 و میدونم چی چی هو هست [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] حالا این سایت راسته مگه؟مال را استار هست؟ رسمی هست ؟قابل اعتماده؟نیست؟؟!![img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
زجـــــــــــــــــــــــــــــــه زن مــــــــــــــــــــــــــــــــــــرگ..
موضوعها: 89
پلتفرم های شما:
میدونی عجیبش کجاش آرم PC اون پایینه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 155
پلتفرم های شما:
اگه توی سایت راک استار در موردش حرف زده باشه و تایید شده باشه قبوله [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] وگرنه اگه الان جی تی ای وی برای پی سی هم بیاد برام دیگه مهم نیست .[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
یه حسی بهم فیکه
اگه هم درست باشه شاید15روز دیگه تازه تاریخ انتشار رو بگن
حالا ممکنه 6ماه دیگه بیاد
من که دیگه سرد شدم ولی عاشق بازیشم
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
?What the hell[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
یعنی میشه ما هم بتونیم رو pc تجربش کنیم.[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
یه چیز ابی رنگ هم هست که شکل t هستش.فکر میکنید اون چی باشه[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
دوستان گرافیک crisis3 بیشتره یا gta v[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
ما که هنوزم امید داریم تا 16 ساعت دیگه معلوم میشه[img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
اگربه نویسندگی تو سایت گیم و یا مجله و سایت سرگرمی علاقه دارید پیام بدید