08-01-2015, 01:03 AM
بنام خدا.
سلام به همه دوستان. اینبار برای شما این تاپیک خیلی خوب و جذاب رو قرار دادم، تا هر کسی بفهمه که صداپیشه این شخصیت بازی کیه و چی شکله.
باید عرض کنم خودم تاجایی بتوانم صداپیشه شخصیت های بازیهای جدید رو براتون میذارم و شما هم اگر درخواستی دارید میتونید به من بگید و من برای شما عکس شخصیت بازی و صداپیشه رو براتون میذارم، و اما قوانین:
۱-اسپم مثل همیشه ممنوع.
۲-از به کار بردن کلمات رکیک خودداری کنید.
۳-اگر درخواستی کردید و تا ۲۴ ساعت کسی جواب شما را نداد (بنابر مشکلی) به من پ.خ کنین.
خب اول از همه صدا پیشه های بازی که چند وقت پیش منتشر شد رو براتون میذارم یعنی بتمن شوالیه آرکام (Batman Arkham Knight):
Batman----Kevin Conroy
Two Face & Red Hood-----Troy Baker
The Joker----Mark Hamill
Penguin-----Nolan North
James Gordon-----Jonathan Bonks
Harley Quinn----Tara Strong
Oracle----Ashley Greene
Riddler----Wally Wingert
Nightwing----Scott Porter
Robin----Matthew Mwecer
Scarecrow-----John Noble
Alfred----Martin Jarvis
Catwoman----Grey Griffin
Poison Ivy----Tasia Valenza
Firefly----Crispin Freeman
(چون خودم بازی را نداشتم نتواستم از آدام برور تصویری پیدا کنم)
Adam Brewer----Liam O'Brian
Black Mask----Brian Bloom
خب به پایان این قسمت رسیدیم و اگر از صداپیشه بازی را میخواستید در همین تاپیک بنویسید تا بنده یا دیگر اشخاص رسیدگی کنند.
سلام به همه دوستان. اینبار برای شما این تاپیک خیلی خوب و جذاب رو قرار دادم، تا هر کسی بفهمه که صداپیشه این شخصیت بازی کیه و چی شکله.
باید عرض کنم خودم تاجایی بتوانم صداپیشه شخصیت های بازیهای جدید رو براتون میذارم و شما هم اگر درخواستی دارید میتونید به من بگید و من برای شما عکس شخصیت بازی و صداپیشه رو براتون میذارم، و اما قوانین:
۱-اسپم مثل همیشه ممنوع.
۲-از به کار بردن کلمات رکیک خودداری کنید.
۳-اگر درخواستی کردید و تا ۲۴ ساعت کسی جواب شما را نداد (بنابر مشکلی) به من پ.خ کنین.
خب اول از همه صدا پیشه های بازی که چند وقت پیش منتشر شد رو براتون میذارم یعنی بتمن شوالیه آرکام (Batman Arkham Knight):
Batman----Kevin Conroy
Two Face & Red Hood-----Troy Baker
The Joker----Mark Hamill
Penguin-----Nolan North
James Gordon-----Jonathan Bonks
Harley Quinn----Tara Strong
Oracle----Ashley Greene
Riddler----Wally Wingert
Nightwing----Scott Porter
Robin----Matthew Mwecer
Scarecrow-----John Noble
Alfred----Martin Jarvis
Catwoman----Grey Griffin
Poison Ivy----Tasia Valenza
Firefly----Crispin Freeman
(چون خودم بازی را نداشتم نتواستم از آدام برور تصویری پیدا کنم)
Adam Brewer----Liam O'Brian
Black Mask----Brian Bloom
خب به پایان این قسمت رسیدیم و اگر از صداپیشه بازی را میخواستید در همین تاپیک بنویسید تا بنده یا دیگر اشخاص رسیدگی کنند.