امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صدایی عمیق، خاطره ای فراموش نشدنی | 10 صداپیشه برتر بازی‌های رایانه‌ای
خسته نباشی بابت مقاله امیر جان! مقاله خوب و زیبایی هست و موضوعشم جالبه! منتها ایراداتی داره!
ایرادات رو تا جایی که بنده متوجه شدم می گم! امیدوارم ناراحت نشی! بنده خودمم پر از ایرادم و ایراد گرفتن در حد من نیست! بیشتر میخوام قلمت بهتر، زیباتر و روان تر بشه!
1-
نقل‌قول: از مهم‌ترین صداپیشگی او می‌توان؛ بازی Tomb Raider در نقش Lara Craft را نام برد.

در این جمله هیچ نیازی به نقطه ویرگول یا ویرگول نیست! جلمه بدون اینا هم خونده میشه و وجود اینا خرابش میکنه!

2-
نقل‌قول: همان‌طور که گفته شد؛ حرفه‌ی اصلی او،

در این جا بازم نیازی به نقطه ویرگول نیست! یه ویرگول ساده نیاز هست! نقطه ویرگول در 2 جمله مرتبط به هم استفاده میشه بیشتر!

3-
نقل‌قول: از مهم‌ترین بازی‌‎هایی که او صداگذاری کرده است می‌توان؛ عنوان Resident Evil در نقش Chris Redfield، بازی Batman در نقش شخصیت اصلی، بازی  2 Assassin's Creed در نقش Ezio Auditore da Firenze، و... را می‌‎توان نام برد.

نقطه ویرگول در هنگام می‌توان اول اضافی هست! اصلاً ویرگول هم لازم نداره! و می‌توان دوم هم باز اضافی هست! این جمله اصلاً 2 می‌توان نیاز نداره و وجود این 2 اضافی هست! فقط به یکیشون نیاز هست! یا اولی یا دومی!

4-
نقل‌قول: او تقریبا صداپیشگی کم انجام می‌دهد ولی حضور او در فیلم‌ها و مجموعه‌های تلویزیونی هم کم نیست.

این جمله به نظرم این جوری درست تره!: او تقریباً صداپیشگی کم انجام می‌دهد و حضورش در فیلم‌ها و سریال‌ها بیشتر است.

5-
نقل‌قول: در آخرین صداپیشگی که او انجام داده است یعنی؛ در عنوان GTA V، در نقش Trevor توانسته است طرفداران بسیاری پیدا کند و همه او را به اسم Trevor صدا کنند!

اون نقطه ویرگول بازم اضافیه! الان اون قدر نقطه ویرگول اضافی داشتی من احساس می کنم نقطه ویرگوله کلاً! S0 (43) فعل آخر بهتره می کنند باشه! این جوری جمله زیباتره! کنند خیلی برای جمله زیبا نیست!

6-
نقل‌قول: و در سال 2014، به دلیل صداپیشگی‌اش در عنوان؛ The Last of Us: Left Behind موفق به دریافت جایزه شد.

این جا هم یه نیز کم هست! به شدت شبیه جمله قبلیه پس با یه نیز بینشون فرق میندازیم!

7-
نقل‌قول: او واقعا یک آدم پر استعداد و توانایی است،

این جا توانایی لازم نیست! توانا درست هست! او واقعاً یک آدم پر استعداد و توانا است.

اینا ایراداتی بود که بنده مشاهده کردم! البته ایرادهای ویرگول و نقطه ویرگول خیلی زیاد بودند که فقط مواردی رو ذکر کردم! امیدوارم از بنده ناراحت نشده باشی!
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: صدایی عمیق، خاطره ای فراموش نشدنی | 10 صداپیشه برتر بازی‌های رایانه‌ای - توسط You Never Win - 06-22-2016, 08:34 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,350 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 15,880 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 10,304 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,959 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo
  میراث‌دار ۲۹ سال خاطره… | پیش‌نمایش عنوان Final Fantasy XV saeed aghababaee 6 3,456 09-15-2016, 02:13 PM
آخرین ارسال: saeed aghababaee

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان