(08-27-2013, 05:42 PM)amir game نوشته است: همه رو با آبی جوا ب بده
سلام. سلام
اسم؟ محمدرضا
چند سالته و کلاس چندمي؟ سوم ... ( نمیگم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img])
خونتون کجاست؟ (دقيق) ؟؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] خیابون اصلی در سبزه ! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نظرت در مورد امضام؟ قانون مداز [img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
آواتارم؟خاطراتم رو زنده کرد ![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نظرت در مورد من ؟ از اونایی هستی که خودشون رو صاحب فروم میدونن ! ( یکی مثل مرتضی ) [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
پروفايلم؟ بروز ! [img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
اس اس يا پرس؟ پس پس ! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
رئال يا بارسا؟ بارسا ! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
من و تو يا جم؟فش نده [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]!
حريم سلطان ميبيني؟ نه ! [img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
پي اس يا فيفا؟پیفا ! هر دو ! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
کالاف يا بتل؟بتل [img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
2*2 ؟؟ پنج[img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
نظرت در مورد اشخاص زير=
رسول خردمندي؟ به آدمی که تخصصش گیم نیست ولی در عرصه گیم تحقیق میکنه !
مرتضي؟ یاد این جمله میوفتم " گیمفا توسط مرتضی بسته شده است ! " [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ماشيننتون چيه؟سمند
باي بای
(08-27-2013, 06:01 PM)haytham kenway نوشته است: سلام بر دوست همیشگی
خوبی؟بله[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
حساب کردی چند دفعه زنگ خونتون رو زدم؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] 7 یا 8 بار [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
حساب کردی هردفعه شمارتو میگرفتم اشتباه زنگ می زدم؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
حساب کردی چند دفعه دیگه باید بریم دیدار محراب و پور محرابی؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
بازی نمی خوای؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]نه ! اون UDK منو بیاری کافیه ! [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
من کیم؟نام و نام خانوادگی به همراه نام کاربری معروف خودم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]سید حسین هاشمی - تهران - Alerson [img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
سوال
آخر
چرا
دو
+
دو
میشه
چهار
با
دلیل
علمی
چون که زیرا !
.
..
...
....
.....
......
.......
...........
...............
...................
فعلا.......بای........
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...