سلام خوبی؟ می دونم خوبی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نظرت راجب من؟؟[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
دوست داری من بترکم یا حامد زاهدی؟؟ ( باید یکی رو بگی باید.... آخی حامد بیچاره.....[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img] )
به نظرت ممکنه امسال استقلال حماسه ای دیگر بیافریند و در لیگ پنجم بشه و 6تا [img]images/smi/s0 (45).gif[/img] بخوره ( البته تو آسیا نیست وگرنه اونم 4 می شد[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] )
رونالدو یا مسی؟؟
نظرت راجب به مدیر ارشد ( جناب آقای
Gladiator
)
اگه بگن اینترنتت تا یه هفته قطعه چی میکنی؟؟
الان روزی چند ساعت درس می خونی؟؟
اگه قرار باشه یکی از اعضای بدنت قطع بشه کدوم؟؟ [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
به نظرت من الان دارم به چه بازی فکر می کنم؟؟ سازندش EA Sport هست! سبک ورزشی!! تازه عرضه شده[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ( اون نیست[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img] )
GF داری؟؟
خوب زیاد سوال پرسیدم / موفق باشی ( هرچند که بود و نبودت برام مهم نیست[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] )
آقا آخرت شکلک اینه... فقط این...[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] بعدش این [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] و در آخر این [img]images/smi/s0 (45).gif[/img] با این ..... [img]images/smi/s0 (41).gif[/img]