(12-02-2015, 09:10 PM)Zoom Hunter نوشته است: سلام سلام علیکم
چه خطر؟ سلامتی دوست عزیز
همگی خوین؟ بله مگر میشود تیم مدیریت به این شادابی خوب نباشه
اون بالایی ها چطور؟ واضح تر لطفا
بریم سر سوالات:
چرا مدیران با کاربرانی که میخوان باهاشون دوست بشن خشن رفتار می کنند؟ خشن؟!!! باز اغراق شد این حرف!!! در تیم مدیریتی اگر خشونتی دیدید، به بنده بگید تا ب حساب طرفین برسم خشونت در مدیریت یعنی زورگویی که در تیم فعلی اصلا معنا نداره!
توچه حالی دوست دارین گیمفا رو ترک کنین؟ در هوای ابری با آلودگی 80 % چه سوالی میپرسید!!
چرا ما با اینکه هزارتا اعتبار داریم کسی مارو نمی شناسه؟ چون شما فعالیتتون بازه ای هست نه مستمر! یک زمان فعال بودید و بعد رفتید و بعد اومدید و حالا هم در حال فعالیت هستید. مسلما اگرده هزار اعتبار هم داشته باشید، در تگ گیری دچار مشکل خواهید شد!
مدیریت حال میده؟ یا بدون جذابیته؟ اگر سخت نگیرید و خودتون رو یکی از کاربران بدونید، مسلما لذت خاصی داره
من تو چه موقعی تو گیمفا وارد شدم؟(منظورم حال و هوا و فعالیته) از اون سوالا بود که آدمو این شکلی میکنه
چطوری میشه یه نفر رو مدیر کنین؟ مثلا طرف یه عالمه فعالیت داشته باشه انتخاب می کنین؟ ببینید یا فراخوان داریم و داوطلب که کاندیدا بشه یا نه بر روی شناخت قبلی، شخص مورد نظر مدیر خواهد شد. شاید یک نفر فعال ترین کاربر باشه ولی امکان مدیر شدنش وجود نداشته باشه
خب بریم سر نظرات شما بر کاربران:
(چون کسی من رو تو سوالاتش نذاشت منم کسی رو نمی زارم ) این حرکت زشته دوست عزیز. قرار نیست شما خودتون رو با بقیه مقایسه کنید!
Zoom Hunter(میدونم من رو به عنوان یه شخص.... اصلا ولش کنین) اکثر تیم مدیریتی شما رو با نام ماهان کینگ80 میشناسند. همین!
و حالا بازی:
Skyrim: با اینکه خیلی طرفدار داره ولی بنده در حد چندین ساعت کوتاه تونستم بازی رو انجام بدم و توی همون چند ساعت لذت بردم ولی حوصله ام کفاف نداد و بازی رو کنار گذاشتم
Scareface: تونی مونتانا یکی از بهترین فیلمای خوب تاریخ هست و امتیاز 8.3 هم گواه چنین موضوعی هست! ظاهرا خبرنگار مهرداد کینگ ولف هم از طرفداران این فیلم هست
Gta: کلا شخصی هستم که حوصله بازی های اوپن ورلد و آر پی جی رو ندارم
Witcher: نسخه دو رو کمی بازی کردم و اون زمان برام سخت بود ولی هم حوصله نکشید و هم...
Bugcharted بازی خوبیه فقط نمیدونم چرا اینقدر هاییپ میشه!!! مسلما تومب ریدر رو کنار میزنه و باید منتظر موند و دید
حال کنسول: کنسول دار نیستم ولی کنسول های سونی رو ترجیح میدم به مایکروسافت
Ps4 کبیر: در جواب بالا گفتم
X one خبیث: کلا با مایکروسافت(کنسول هاش) حال نمیکنم
این تگ کاربر فعال مارو نمیدین؟ قسمت بشه دریافت میکنید پس عجله نکنید
فیزیک سخته؟ اتفاقا شیمی و فیزیک از دروسی هستند که بشدت بهشون علاقه دارم. فیزیک راحته فقط نیاز به معلم با تجربه و بروز و یک کتاب کمک آموزشی جامع داره
رونالدو یا مسی؟ ندیده میگیرم این سوال رو!! توهین شد به ما مادریدی ها! معلومه رونالدو
بارسا یا رئال؟ خب برای ما مادریدی ها معلومه تیم خودمون. البته من بارسای زمان تیری هانری رو قبول دارم آرین هم مادریدیه ها! حرف بزنید حسابتون رو میرسیم
نیمار یا بیل؟ فن بازی در نمیارم ولی بیل رو فقط گنده اش کردن! مسلما نیمار
سوارز یا بنزما؟ کریم! کریم اراده کنه سوارزو با اون دندونای میخیش قورت میده! ولی جدن هر دو عالین و من بیشتر بنزما رو قبول دارم
(12-02-2015, 09:11 PM)You Never Win نوشته است: به به کل مدیران!! من قفل کردم! ولی سوالات: سلام علیکم. جای تعجب نداره
این دفعه به زور سنت رو شکستم و 10 سوال به جای 20 تا پرسیدم! خسته هم نباشید. تشکر که بفکر ما بودید. نابود شدیم از بس جواب دادیم
- جان ما از این علامت تعجبای من خسته نشدید؟! خیر. من خودم آخر ه سوالی که میپرسم، از تعجب استفاده میکنم
- چرا کاربران جدیداً این قدر اسپم دوست شدن؟ چیز خاصی داره؟ چون با چندیدن کاربر اسپم دوست و بی حال و بی انرژی که بگردن، همینجوری میشند!
- اسپمر فروم؟ بیخیال. سوال بعدی! دیگه فکر نکنم کسی بعد از تذکر دیروز بنده به ریاست محترم مجمع اسپمران(عیسی پور)، کسی اسپم دادن ور رواج بده! اگر هم داد یعنی بنده رو فراخونده
- جالبترین شکلک؟ این شکلک اختصاصی بنده هست و جالبه
- یه تعریف از انیمه از نظر خودتون بنویسید! رسول گفت دیگه! بیخیال
- نظرتون در مورد Undertale ؟ در پست نمراتش، توی تیتر نظرم رو گفتم! موفقیتی بی سر و صدا در دنیای RPG
- هیچ اهمیتی به متای یک بازی می دید؟ 100 البته که میدم! پس متا رو برای چی گذاشتن! یکی از دلایل وجود متا همین هست!
- مهمترین بخش یه بازی؟ داستان و گیم پلی و گرافیک! البته برای من جای دومی و سومی عوض میشه
- نظرتون در مورد فیلم Boyhood و متای 100ش؟ این حالت شدم جدن واقعا نمیدونم چیشد! برام جالبه چرا این همه طرفدار داره و اکثرن هم بد میگن ازش!
- بهترین انیمه ای که دیدین و یه خورده توضیح در موردش؟ مدفن کرم های شب تاب در تماشاخانه شبکه 5 حدود 8-7 سال پیش