09-17-2019, 02:09 PM
هیدئو کوجیما بهترین بازی را که در ۵ سال اخیر تجربه کرده است، معرفی کرد
هیدئو کوجیما به عنوان یک بازیساز افسانهای که پدر سری Metal Gear Solid شناخته میشود در طی مصاحبهای، بهترین بازی که در طی ۵ سال اخیر تجربه کرده است را معرفی نموده که در ادامه بدان خواهیم پرداخت.
همگی ما شخص هیدئو کوجیما را با سری اعظم Metal Gear Solid میشناسیم و هنگامی که اسمی از این شخص برده میشود، به یاد این سری ماندگار در یادها میافتیم. حال میدانیم که ایشان در حال کار کردن بر روی بازی جدید خود، یعنی عنوان Death Stranding میباشد. در تنگاتنگ اخبار متعددی که از این بازی منتشر میشد، آقای هیدئو کوجیما با یکی از سایتهای خارجی یک مصاحبهی شخصی داشته است که در طی آن به معرفی بهترین بازی که در طول ۵ سال اخیر تجربه کرده، پرداخته است.
ایشان در این مصاحبه بهترین بازی از نظر خودشان را Inside قلمداد کرده است. بازی Inside توسط کمپانی Playdead توسعه پیدا کرده و بر اساس سخنان آقای کوجیما، این بازی بهترین بازی پنج سال اخیر در نظر ایشان میباشد. این بازی در سال ۲۰۱۶ عرضهی بازار شد و دارای سبکی پازل مانند میباشد. ایشان در متن مصاحبهی خود اینگونه سخن گفتند:
نقلقول:بازی Inside که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد، محبوبترین بازی از نظر من در طی پنج سال اخیر میباشد. همچنین یکی از مورد علاقهترین بازیهای من در این سبک به شمار میرود. شاید هنوز کسانی باشند که این بازی را تجربه نکردهاند یا اصلا به این سبک علاقه ندارند، اما باید من بگویم که این عنوان، بسیار بسیار عالی است.
برای کسانی که هنوز با این بازی آشنا نشدهاند لازم است که اشاره شود، این بازی در سال ۲۰۱۶ برای کنسولهای پلی استیشن ۴، اکس باکس وان و پلتفرم رایانههای شخصی منتشر شد. اگر بخواهیم بهتر و کلیتر در مورد آن سخن بگوییم، این بازی جانشین معنوی بازی پازلی موفق ۲۰۱۰، یعنی لیمبو (Limbo) میباشد. این بازی توانست با به دست آوردن نمرهی ۹۳ از سوی منتقدان، یکی از بهترین بازیهای این سبک تلقی شود. کمپانی توسعهدهندهی آن نیز یک سخن مشهوری در مورد این بازی دارد و آن هم این است:
نقلقول:شکار شده و تنها، پسری که خود را در داخل یک پروژهی تاریک پیدا میکند.
هیدئو کوجیما در مورد جزئیات اینکه به چه دلیلی، این بازی را دوست دارد و از نظرش بهترین بازی ۵ سال اخیر است، حرفی زیادی را میان نیاورد. اما گفت که این بازی فقط چندین ساعت طول میکشد، اما این چندین ساعت هم آنقدر شما را مجذوب خود میکند که تا ماهها و شاید سالها در خاطرات شما باقی بماند.
بازی Inside هم اکنون برای کنسولهای پلی استیشن ۴، اکس باکس وان و پلتفرم رایانههای شخصی در دسترس قرار دارد. اگر از علاقهمندان به این بازی هستید، میتوانید آخرین اخبار مربوط به این بازی را در این نشانی دنبال کنید. همچنین اگر هنوز برای تجربهی این عنوان شاهکار رغبت ندارید و فکر میکنید که بازیهای پازلی، چندان موفق عمل نمیکنند، میتوانید نقد و بررسی ویدئویی این بازی را که استاد بزرگوار، آقای سعید آقابابایی و با عنوان ویدئو گیمفا: هر کسی از ظن خود شد یار من… | Inside “در یک نگاه” تهیه کرده است در این نشانی مشاهده کنید.