موضوعها: 4
به نام یگانه باغبان افرینش
کمتر کسی دیگر پیدا میشود که با مجله بازینامه اشنا نباشد طی مشکلات فراوانی که سایت و مجله بازینامه با ان دست پنجه نرم میکرد به پایان رسید .
پس از بررسی های بسیار زیاد تصمیم به تیم جدید در راستای هدفمون گرفته ایم
با تغییر کلی تیم قصد داریم تا بتوانیم سایت پر محتوا ومجله قوی و استوار در ایران داشته باشیم در همین راستا
با مدیریت جدید سایت خبری بازینامه اقای سید امید مدیری نژاد قصد داریم سایتی پر بار تر جذاب تر و بروزتر در اختیار شما بگذاریم
اما قدم در این راه نهادن کمی مشکل و دشوار است از تمامی عزیزانی که امادگی عمل برای نویسندگی فعال در سایت بازینامه را دارا هستند و همچنین اماده دست به قلم شدن برای مجله میباشند خواهشمندیم
اطلاعات نمونه کارها و در صورت دارا بودن سوابق خود یا ان را به ایمیل مورد نظر زیر تایپک ارسال نماییند و یا در همین تاپیک امادگی و مشخصات خود را در اختیار ما بگذارند.
اتفاقات که قرار است با مدیریت جدید شاهد ان باشیم ...
1-مدیر تازه و ایدهای تازه و حال و هوای تازه
2-پرداخت حقوق به تمامی نویسندگان فعال عضو تحریریه
3-برگزاری مراسم سالانه برای انتخاب نویسنده برتر هر سال در استان خوزستان
4-معرفی تمام نویسندگان فوق قعال به مجلات بزرگ همچون عصر فناوری -ایران بازی- کلیک
5- و دیگر امکاناتی که بزودی فقط برای نویسندگان سایت رونمایی خواهد شد
6-منظر شما هستیم دیگر ...
شعار مدیریت جدید : بازینامه باید بازینامه باشد نه هرز نامه ... دیگر وقت تغییر است
برای ورود به بازینامه کلیک نمایید
موضوعها: 15
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
دوشواری برخوردین؟؟؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
دوشواری نداریم Farhan رو ببرین میبرتتون تیم ملی[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 73
پلتفرم های شما:
من هم هستم سایتتون رو میبرم کره ماه.
ممنون از شما دوستان ! منتظر سایر دوستان علاقه مند هستم
موضوعها: 27
پلتفرم های شما:
خیلی سایت خوبی هست امیدوارم مجله ی شما هم هرچه زود تر منتشر بشه تا با هم یه نبرد خوبی داشته باشیم
همیشه به جلو نگاه کن چون اینده ی تو در جلوی روی توست
با سلام خدمت شما خوانندگان عزیز که علاقه به مجله های الکترونیکی دارید . بازینامه یکی از پربیینده ترین مجلات الکترونیکی در سطح گیم در ایران میباشید ! که این افتخار را داریم تابستان ۹۲ در کنار شما عزیزان در شماره ی شش باشیم ! یک بازینامه کاملا جدید و متفاوت با تمام مجلات ایرانی ! همیشه با خاص بودن کارمون رو ادامه خواهیم داد ! بازم عضر خواهی میکنم که اینقدر عزیتتون میدیم.. منتظر برنامه های دیگر از بازینامه باشید
با تشکر..
Baziname 6 Cover , FULL HD , Testing
Baziname 6 Cover , HD , Testing
موضوعها: 155
پلتفرم های شما:
دوست عزیز تخصصی را نوشتید تخخصی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]