08-30-2014, 09:14 PM
(آخرین ویرایش: 08-30-2014, 09:17 PM، توسط Hamed Zahedi.)
سلام به همگی ، اُمیدوارم انشالله به لطف خداوند حال همگی همیشه خوب و خوش باشه
ایمان کمالزاده ( هستم ، خدمت شما اومدم تا با یک خبر خوش بهتون بگم که ................ نه ، اینجوری بگم بهتره
یک سوال ؟؟؟؟
شما به گویندگی در داستان صوتی علاقه دارید ؟ پسر هستید ؟ دختر هستید ؟
هیچ فرقی نداره ، گیمفا یک موقعیتی در اختیار شما قرار میده که شما با 3 دیالوگی که بهتون داده میشه نمونه صداتون رو برامون به این آدرسِ زیر بفرستید :
game26087@gmail.com
نام و نام خانوادگیتون و شماره تماستون و نمونه صداها برای من ارسال میشه و کسایی که نمونه صدای خوبی داده باشن ، در عرض 24 ساعت آینده باهاشون تماس گرفته میشه و باهاشون انشالله همکاری میشه
شرایط همکاری :
- محدودیت سنی نداره ( خیالتون راحت )
- در حال حاضر حقوقی برای گویندگان وجود نداره و اگه واقعا علاقه به گویندگی در داستانِ صوتی هستید در این مجموعه شرکت کنید
شرایط ضبط صدا :
- واقعا اول این رو بگم که نه خیلی سخت بگیرید این موضوع رو ، نه خیلی آسون
- کیفیت ضبط کننده صدایی که ازش استفاده میکنید حداقل باید یک کیفیت خوب رو به ما نشون بده
- محیط ضبط صداتون ، باید کاملا آروم و ساکت باشه
- دیالوگ ها اصلا به صورتِ کتابی گفته نشه
- دیالوگ هایی که باید بگید ، این 3 دیالوگ هستن که نوع حالتِ دیالوگ ها هم در داخل پرانتز ذکر شده :
دیالوگِ مخصوصِ آقایان :
1 - دستات رو بزار رو سرِت وگرنه شلیک میکنم ، همین حالا ( اکشن و جدی )
2 - من فکر نمیکردم اون من رو بعد از این همه وقت به اون جنایتکارا بفروشه ( احساسی و جدی )
3 - اگه قول بدی بگی چه جوری هِدشاتشون کنم ، قول میدم بهت یاد بدم یه پیتزا خانواده رو در عرض 10 دقیقه چه جوری بخوری ( خنده دار ، شوخی )
دیالوگِ مخصوصِ خانم ها :
1 - من هیچ وقت به تو اعتماد نمیکنم ( جدی و ناراحت )
2 - شاید این دفعه ی آخری باشه که هم دیگه رو میبینیم ( احساسی و ناراحت )
3 - بااااااااااااااااااااااااااااااااشه ، فقط این رو بدون 60 دلار بهم بدهکار میشی ( شوخی )
و اینم بگم که ناگفته نماند ، فقط تا تکمیل شدنِ کاملِ نیرو منتظرتون هستیم ، انشالله که موفق باشید
ایمان کمالزاده (
Iman Composer
)یک سوال ؟؟؟؟
شما به گویندگی در داستان صوتی علاقه دارید ؟ پسر هستید ؟ دختر هستید ؟
هیچ فرقی نداره ، گیمفا یک موقعیتی در اختیار شما قرار میده که شما با 3 دیالوگی که بهتون داده میشه نمونه صداتون رو برامون به این آدرسِ زیر بفرستید :
game26087@gmail.com
نام و نام خانوادگیتون و شماره تماستون و نمونه صداها برای من ارسال میشه و کسایی که نمونه صدای خوبی داده باشن ، در عرض 24 ساعت آینده باهاشون تماس گرفته میشه و باهاشون انشالله همکاری میشه
شرایط همکاری :
- محدودیت سنی نداره ( خیالتون راحت )
- در حال حاضر حقوقی برای گویندگان وجود نداره و اگه واقعا علاقه به گویندگی در داستانِ صوتی هستید در این مجموعه شرکت کنید
شرایط ضبط صدا :
- واقعا اول این رو بگم که نه خیلی سخت بگیرید این موضوع رو ، نه خیلی آسون
- کیفیت ضبط کننده صدایی که ازش استفاده میکنید حداقل باید یک کیفیت خوب رو به ما نشون بده
- محیط ضبط صداتون ، باید کاملا آروم و ساکت باشه
- دیالوگ ها اصلا به صورتِ کتابی گفته نشه
- دیالوگ هایی که باید بگید ، این 3 دیالوگ هستن که نوع حالتِ دیالوگ ها هم در داخل پرانتز ذکر شده :
دیالوگِ مخصوصِ آقایان :
1 - دستات رو بزار رو سرِت وگرنه شلیک میکنم ، همین حالا ( اکشن و جدی )
2 - من فکر نمیکردم اون من رو بعد از این همه وقت به اون جنایتکارا بفروشه ( احساسی و جدی )
3 - اگه قول بدی بگی چه جوری هِدشاتشون کنم ، قول میدم بهت یاد بدم یه پیتزا خانواده رو در عرض 10 دقیقه چه جوری بخوری ( خنده دار ، شوخی )
دیالوگِ مخصوصِ خانم ها :
1 - من هیچ وقت به تو اعتماد نمیکنم ( جدی و ناراحت )
2 - شاید این دفعه ی آخری باشه که هم دیگه رو میبینیم ( احساسی و ناراحت )
3 - بااااااااااااااااااااااااااااااااشه ، فقط این رو بدون 60 دلار بهم بدهکار میشی ( شوخی )
و اینم بگم که ناگفته نماند ، فقط تا تکمیل شدنِ کاملِ نیرو منتظرتون هستیم ، انشالله که موفق باشید
اینستاگرام: Hamedzahedi_ir
واتساپ: 09360649125
یاد باد آن روزگاران
یاد باد
واتساپ: 09360649125
یاد باد آن روزگاران
یاد باد
[url=bazyrayane.ir][/url]فروشگاه اینترنتی بانوی من