01-27-2014, 10:03 PM
(آخرین ویرایش: 01-27-2014, 10:05 PM، توسط H U N T E R.)
[bgcolor=#FFFFFF]با عرض سلام به همه ی دوستان عزیز بنده قصد فروش کنسول خودم رو دارم که مشخصات کنسول در پایین شرح داده شده است.[/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFFF]کنسول x360 سوپر الایت 250 گیگ با برد جاسپر کپی خور به lt3 سال 2010 سفید تمیز بدون کارتن با دوتا دسته اورجینال و هدست و لایو بدون مشکل با بازی های خوب(در ادامه بازی هارو میگم)بدون کینکت و دارای لوازم(کابل [/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFFF]lan[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF] و کابل hdmi و...)کنسول بدون خطو خش[/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFFF]بازی هاش هم 60 تاس که معروفاشون عبارت ان از(halo و تمام سری های کالاف دیوتی و تمام سری های اساسین و تمام سری های گرز اف وار و gta v و تمام سری های بتل فیلد و red dead و spilinter [/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFFF]cell[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF]بازی هاش هم 60 تاس که معروفاشون عبارت ان از(halo و تمام سری های کالاف دیوتی و تمام سری های اساسین و تمام سری های گرز اف وار و gta v و تمام سری های بتل فیلد و red dead و spilinter [/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFFF] تمام سری هاش و [/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFFF]wwe[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF] 2k14 و کلی بازیه دیگه از جمله tomb rider 2013 و max payne3 و craysis و کلی بازیه دیگه[/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFFF]قیمت خود کنسول با دسته و لوازمو بازی هاش گزاشتم 750 تومن[/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFFF]ولی با خریدار واقعی راه میام و حسابی تخفیف میدم مثلا 50 تومن
اینم عکس هاش[/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFFF]ولی با خریدار واقعی راه میام و حسابی تخفیف میدم مثلا 50 تومن
اینم عکس هاش[/bgcolor]
دوستان تو عکس ها سایت پردیس گیم را میبینید چون بنده این تاپیک رو توی سایت پردیس هم قرار دادم وگرنه فکر یکنید دارم خالی میبندما