تو این تاپیک قصد داریم جدید ترین بازی های PC و همچنین آرشیوی از بازی های قدیمی PC به فروش می رسد.
یه سری توضیحات :
1 - بازی رو DVD رایت می شوند و فقط برای دوستان همشهری ( بوشهر ) میتونم روی هارد کپی کنم . و قیمت هر حلقه DVD هم 1000 تومن هست .
2 - روش خرید و تحویل : به دو صورت هست که پایین توضیح میدم :
2-1 : به وسبله پست : برای این دوستان بعد از سفارش ، لیست بازی های درخواستی رو باری من میفرستن و بعد که رایت کردن ارسال میشه . ( که بازی ها 24 ساعت بعد درخواست اماده و ارسال میشن ) .
نحوه سفارش برای این دوستان : ایتدا شما لیست درخواستی رو برای من میفرستید بعد من قیمت رو به شما میگم ، اگه موافقت کردین بعد به این ادرس مراجعه مراجعه میکنید : کلیک کنید و به این صورت فرم رو پر کنید :
مثال :
مقدار سفارش : مبلغی که توافق کردیم اینحا به ریال وارد می کنید.
ایمیل : هم ایمیل معتبر وارد کنید . ( که کد پیگیری به ایمیل فرستاده میشه )
نام : تو این قسمت نام کاربری که تو این سایت ( GamerFa ) ثبت نام کردین رو وارد کنید .
شماره تلفن : بهتر است موبایل تون رو وارد کنید ، که موقع رسیدن بسته ، مامور پست بتواند با شما تماس بگیرد .
مهم : توضیحات : ( اصل کاری و حتما باید مثل زیر پر کنید )یه سری توضیحات :
1 - بازی رو DVD رایت می شوند و فقط برای دوستان همشهری ( بوشهر ) میتونم روی هارد کپی کنم . و قیمت هر حلقه DVD هم 1000 تومن هست .
2 - روش خرید و تحویل : به دو صورت هست که پایین توضیح میدم :
2-1 : به وسبله پست : برای این دوستان بعد از سفارش ، لیست بازی های درخواستی رو باری من میفرستن و بعد که رایت کردن ارسال میشه . ( که بازی ها 24 ساعت بعد درخواست اماده و ارسال میشن ) .
نحوه سفارش برای این دوستان : ایتدا شما لیست درخواستی رو برای من میفرستید بعد من قیمت رو به شما میگم ، اگه موافقت کردین بعد به این ادرس مراجعه مراجعه میکنید : کلیک کنید و به این صورت فرم رو پر کنید :
مثال :
مقدار سفارش : مبلغی که توافق کردیم اینحا به ریال وارد می کنید.
ایمیل : هم ایمیل معتبر وارد کنید . ( که کد پیگیری به ایمیل فرستاده میشه )
نام : تو این قسمت نام کاربری که تو این سایت ( GamerFa ) ثبت نام کردین رو وارد کنید .
شماره تلفن : بهتر است موبایل تون رو وارد کنید ، که موقع رسیدن بسته ، مامور پست بتواند با شما تماس بگیرد .
نام و نام خانوادگی : ............... | کد پستی : .............. | آدرس : .................................... | لیست بازی های : ...................................
نکته : به خط هایی که به رنگ قرمز گذاشتم دقت کنید و حتما بزارید . و به جای نقطه ها هم موارد خواسته شده را بنویسید.
و در آخر هم شماره تراکنش را یاداشت کنید. + مواردی که تو قسمت توضیحات وارد کردین و شماره تراکنش هم پیام خصوصی کنید .
2-2 : تحویل حضوری : این روش فقط برای دوستان همشهری هست ، اگه خواستن میتونم رو DVD تحویل بدم و هم روی هارد خودشون .
3 - نحوه اعتماد سازی :
برای روش اول پیام خصوصی بدین که توضیحات لازم رو براتون بفرسم .
برای روش دوم هم اگر هارد رو حضوری تحویل بدهید ، من رسیدی به شما خواهم داد که در آن اعلام کرده ام که هارد رو از شما تحویل گرفتم. در صورت بازنگرداندن هارد ، با این رسید می تونید شکایت کنید.
لیست بازی ها هم در حال تکمیل شدن هست ، تو همین تایپک درخواست بدین لیست رو براتون میفرستم.
ایمیل: killer_elite_11@yahoo.com
3 - نحوه اعتماد سازی :
برای روش اول پیام خصوصی بدین که توضیحات لازم رو براتون بفرسم .
برای روش دوم هم اگر هارد رو حضوری تحویل بدهید ، من رسیدی به شما خواهم داد که در آن اعلام کرده ام که هارد رو از شما تحویل گرفتم. در صورت بازنگرداندن هارد ، با این رسید می تونید شکایت کنید.
لیست بازی ها هم در حال تکمیل شدن هست ، تو همین تایپک درخواست بدین لیست رو براتون میفرستم.
ایمیل: killer_elite_11@yahoo.com