01-08-2019, 02:00 PM
فروش جهانی کنسول پلیاستیشن ۴ از مرز ۹۱٫۶ میلیون دستگاه عبور کرده است
نویسنده: حمید کوهپیما
هفتهی گذشته گزارشی منتشر شد که بیان میکرد فروش کنسول پلیاستیشن ۴ از مرز ۹۰ میلیون دستگاه عبور کرده است. امروز شرکت سونی رسما اعلام کرد که ۹۱٫۶ میلیون دستگاه از این کنسول از زمان عرضه تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی به بازار عرضه شده است. براساس این گزارش، موفقیت بازی انحصاری Spider-Man نیز فراتر از انتظار بوده است. فروش این بازی از زمان عرضه تا تاریخ ۴ آذر ماه (۲۵ نوامبر) به بیش از ۹ میلیون نسخه رسیده است.
در طول تعطیلات سال نوی میلادی، کنسول پلیاستیشن ۴ بیش از ۵٫۶ میلیون نسخه فروش داشته است. همچنین تایید شده که در همین مدت، ۵۰٫۷ میلیون نسخه از بازیهای مختلف این کنسول، توسط هواداران خریداری شده است. با در نظر گرفتن فروش بازیها در تعطیلات زمستانی، آمار کلی فروش بازیهای کنسول پلیاستیشن ۴ از زمان عرضه تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی به رقم فوقالعادهی ۸۷۶ میلیون بازی میرسد.
مدیر ارشد اجرایی شرکت سرگرمیهای تعاملی سونی (Sony Interactive Entertainment) به مناسبت پایان سال ۲۰۱۸ و موفقیت چشمگیر کنسول پلیاستیشن ۴، بیانیهی زیر را منتشر کرده است:
نقلقول:از تمامی هواداران به خاطر حمایتشان در طول تعطیلات زمستانی صمیمانه تشکر میکنم. مفتخریم که اعلام کنیم فروش جهانی کنسول پلیاستیشن ۴ به رقم ۹۱٫۶ میلیون دستگاه رسیده است. همچنین آمار کاربران ماهانهی شبکهی پلیاستیشن در حال رشد بوده و تا پایان ماه نوامبر از رقم ۹۰ میلیون کاربر عبور کرده است.
من میخواهم از هواداران در سراسر جهان و از همکارانمان که ما کمک کردند به این رویا دست پیدا کنیم، از صیمیم قلب تشکر کنم. امسال ما قصد داریم یک تجربهی بیش از پیش ارتقا یافته را در کنار یک لاینآپ مورد انتظار که تنها برروی پلیاستیشن ۴ موجود است را به هواداران عرضه کنیم. همانطور که به آینده و هدف بعدی نگاه میکنیم، شاهد گسترش بخش سرگرمیهای تعاملی شرکت سونی هستیم و تلاش داریم این پلتفرم را بیش از پیش گسترش داده و بهترین تجریهی سرگرمیهای تعاملی را به دنیا عرضه کنیم.
اگرچه بازیهای مورد انتظار زیادی برای کنسول پلیاستیشن ۴ معرفی شدهاند ولی تاریخ انتشار بسیاری از آنها هنوز رسما تایید نشده است. درکنار بازیهای انحصاری کنسول پلیاستیشن ۴، شایعاتی در رابطه با معرفی کنسول نسل جدید در سال ۲۰۱۹ نیز منتشر شده است. با توجه به غیاب بودن شرکت سونی در مراسم E3، باید منتظر ماند و دید شرکت سونی چه برنامههایی برای سال جدید میلادی در نظر گرفته است.
منتظر نظر شما هستیم...